Jump to content

Cooper R50 -02 ja ECU moottorinohjaus


Henri Stenroos

Recommended Posts

Moro.

Menin hajoittamaan moottorinohjausyksikön liittimen, kun purkasin kytkimen sylinterin edestä pois. Meni niin pahasti, että ei pysty korjaan eikä oikein juottamaankaan ehjäksi. Maailmalta noita saisi suht edullisesti, mutta voiko vaihtaa yks yhteen? Monesti mukana tulee avaimet, virtalukko, jo joku sysytys boxi + muuta sälää. Osaako joku sanoa, täytyykö vaihtaa nou muutkin kilkkeet?

Link to comment
Share on other sites

Mun käsittääkseni ajonesto on naitettu nimenomaan ecuun, joten eiköhän siinä mene kaikki noi vaihtoon.

Ja pitäis olla vaihtokelpoinen toisesta R50 Cooperista. Ehkä jopa R50 Onesta, mutta silloin katoaa jokunen hevosvoima. 🙂

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Nostetaans aihe taas framille. 

Eli hommasin englannista nyt uuden ecu:n, jonka mukana tuli ajonesto boxi ja virtalukko. Nämä kaikki siis käytettyjä. Vaihdoin kaikki vanhojen tilalle, mutta startatessa ei tapahdu mitään. Virrat kyllä menee päälle, mutta muuta ei tapahdu. Mielestäni startin solenoidi ei edes naksahda startatessa avaimella. 

Olisiko jollain vinkkejä miten lähtis etenee? Startin sulakkeita olen koittanut katella, mutta kunnossa näyttävät olevan. Täytysköhän Ajotietokone jotenkin nollalla, tai naittaa uuteen ecuun? 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...