Jump to content

Vettä jalkatilassa


johnny

Recommended Posts

ketä on ollu tämän ongelman kans tekemisissä täällä?

releitä etsiessä huomasin et matto on märkä.. nostin maton, vettä varmaan reilu pari senttiä. lämmitystä ei oo ollut pitkään aikaan, joten mietin ensin et jos johtuis kosteudesta :b mut googlaamalla selvisi et muilla on ollu vastaavia ongelmia, ainoo vaan et kaikilla on joku eri kohta mistä se vesi on tullut sisälle. etu- ja takasivulasin välistä, ovitiivisteen välistä, a-pilarin välistä, tuulilasin välistä, kattoluukun ja lisäjarruvalon välistä, ja sitten kaikkien mahdollisten läpivientien välistä. niin ja itse tarkistin ensimmäisenä pyöränkotelon mut toisin kuin kaikissa muissa kotteroissa niin tässä ei tietenkään ollut mitään. 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Itellä ei onneksi ole tuommosta vikaa ollu, mutta entisessä Rellussa kun lisäjarruvalon tiiviste petti useampaan kertaan niin peräloosteri oli ihan märkä...

Eikai tuohon maton märkyyteen ole kuin pari vaihtoehtoa:
- Ilmastoinnin kondenssivesiputki on irti / poikki ja se päästää kondenssivedet jalkatilaan
- kattoluukullisessa versiossa on ne vedenpoistoputket jotka lähes aina laskeutuu A -pilaria pitkin auton ulkopuolelle jotka on sitten jostain kohti on menny tukkoon ja jäätynyt vesi on sitten halkaissu tuon "viemäriputken" ja siitä sitten valuttanut auton sisälle vedet

Jos sadevesi tulisi sivuikkunasta kastellen auton maton, kai siitä pitäisi ajossa kuulua kohtuu hyvä suhina. Autopesulassa / painepesurilla pestäessä voi olla vähän eri kun niissä vesi tulee paineella.

Ainakin X-Type Jaguarissa kondenssivesiputki meni apukuskin jalkatilan vasemmassa reunassa. Piti jonkinverran purkaa verhoilua että sen putken sai näkyville, loppuviimein se muistaakseni oli kohtuu huomaamaton ja lähti lämmityslaitteelta ja meni korin läpi aika läheltä kohtaa jossa keskikonsoli taittui lattiaksi (suht huonosti selitetty.......).

 

Link to comment
Share on other sites

Lyön vetoa että ovipahvin takana oleva höyrynsulkumuovi on alareunasta irti. Silloin pienikin liri ikkunasta tulee sisälle. 

Se on kiinni semmoisella sikaflex- tyyppisellä massalla joka menettää ominaisuuksiaan ikääntyessään.

Näin ainakin bemareissa. Minin ovea en ole vielä avannut. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...