Jump to content

R56 ja keltainen huoltovalo


Petomaani

Recommended Posts

Minissä palaa mittaristossa tämän kuvan kaltainen huoltovalo, eli keltainen nostimella oleva auto + keltainen käsijarruvalo:

 

IMAG0362.jpg

 

Tuo keltainen käsijarruvalo jää palamaan ajettaessakin, eikä sammu vasta kun sammuttaa autosta virrat. Normi vikakoodinlukija ei näytä vikakoodeja. Miten mittaristosta sai jotain vikakoodin tapaisia näkyviin, mihin tuollaiset häiriövalot viittaavat?

Link to comment
Share on other sites

Vahva veikkaus, että on jarrupalat loppusuoralla. Jos vaan mahdollista, niin olisi hyvä katsoa vikakoodit ISTA /D:llä taikka INPA:lla jonkun BMW harrastajan toimesta. Nosturin kuva viitannee siihen, että on "vehicle check":n aika. Katsopa, mitä Service-info näyttää huoltojen osalta.

Link to comment
Share on other sites

Just tähän hätään ei ole Minin manuaalia, mutta tuo 'auto nosturilla' logo muistaakseni viittasi johonkin koko auton kattavaan tarkastukseen tai vastaavaan.

 

Meidän r55 S Clubmanissa tuo käsijarruvalo on ihan se perinteinen logo, ei teksti. Veikkaan että joko etu tai takajarrupalat on sensorin mukaan lopussa, joten silloin ne on aika vähissä... Meidän r55 Clubmanissa takapalojen sensori on oikeanpuoleisessa takapyörässä ja edessä sensori on vasemmassa etupyörässä. Kummassakin tapauksessa sensori on sisemmässä palassa.

 

Ja jos sensori on tuon merkkivalon sytyttänyt, niin silloin se sensorikin pitää uusia kun Minissä sensori on sellainen että se on kokoajan oikosulussa, ja kun se kuluu 'puhki' niin valo syttyy. Sensorit olivat muistaakseni parin kympin paikkeilla per sensori.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...