Jump to content

Mini Van bensatankin lähtö


LeeHarvey

Recommended Posts

Juu semmoinen se on ainakin varaosakirjan mukaan. Muistin vasta kysymyksen lähettämisen jälkeen, että omaan moisen. Minitronin listalta taitaa jopa löytyä tuo.

Onko kellään vinkkejä kuinka bensatankki kannattaisi paikata. Oma ei vuoda vielä, mutta on hieman ruosteessa ja tahto olisi puhaltaa se. Puhalluksen jälkeen on olemassa vaara, että se ei enää pidä.

Link to comment
Share on other sites

Onko kellään vinkkejä kuinka bensatankki kannattaisi paikata. Oma ei vuoda vielä, mutta on hieman ruosteessa ja tahto olisi puhaltaa se.

 

Täytät sen tankin ensin vedellä ja sit hitsailet paikat, lyhyitä saumoja vähän kerrallaan niin menee helpommin..Toinen vaihtoehto on juottamalla, saa ehkä helpommin tiiviimmän sauman.(riippuu tietty hitsaustaidoista)

Link to comment
Share on other sites

Mikä on tuon veden funktio?

 

Onko kukaan yrittänyt koskaan tinata tankkia?

 

No se vesihän on siellä tankissa sitä varten ettei ne bensanjämät kaasuuntuessaan räjähdä.

Parikin kertaa nähnyt kun on "tyhjää" tankkia hitsailtu niin siitä on pienen tussauksen jälkeen tullut pallomainen..  ;D Tosin eihän tosta räjähtämisestä ole vaaraa jos tankki on saanut olla jo pitkään tyhjänä ja päässyt kunnolla tuulettumaan..

 

Kyllähän tuolla koritinallakin tuo paikkaus onnistuu..itse kyllä mielummin hitsaisin tai juottaisin jos sitä muutenkin kunnolla ollaan kunnostamassa.

Link to comment
Share on other sites

Tankki on ollut tyhjänä arviolta 20 vuotta, joten ei siellä paljon enää bensa haise.  ;D

 

Puhalluksen jälkeen, jos siihen reikiä tulee, niin ne on varmasti pieniä yksittäisiä reikiä siellä täällä. Niiden etsiminen on varmaan oma kuvionsa.

Joku ehdotti huljuttamista Inertalla. Inertta ei kuulemma liukene bensaan ja sillä saisi pienet reiät tukittua. Itseä vain arveluttaa kuinka pitkäikäinen moinen korjaus on.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...