Jump to content

Laturi mpi miniin?!


Mpi97
 Share

Recommended Posts

Morjensta Ministit!

 

Katsastus lähestyy ja juuri kun peltityöt valmistuivat ja mini piti ottaa käyttöön, tuli yllättäviä ongelmia...

Virta-avainta käännettäessä kone ei inahtanutkaan, starttimoottorin poistamisen jälkeen selvisi, että startin kuparikaapeli (solenoidista starttiin) oli katkipoikki! Mikälie senkin syövyttänyt... no jokatapauksessa se vaihdettiin ja saatiin solenoidi naksumaan taas..

Sitten tuli vastaan uusi ongelma, laturi on talven aikana ryytynyt kiinni, ja myös sen alumiinikuori on haljennut!?

Joten kysymys kuuluukin, onko jotain vaihtoehtoista laturia minkä saisi pienin modauksin mpi-miniin? Hihnapyörä on ihan perus moniurahihnaa varten joten kyse on siitä sopiiko mounttaukset...

Roverin alkuperäinen on ilmeisesti pirun kallis..

Link to comment
Share on other sites

Mahtavaa! Laita Cabrio privaviestiä millasta olis tarjolla ja mihin hintaan! Menen tänään tallille korkkaamaan vanhan laturin, ja luultavasti sitten selviää heitänkö sillä vesilintua vai onko siitä vielä johonkin..

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Päivitystä aiheeseen...

 

Kävin Cabrion juttusilla ja selvisi, että laturin saa kuin saakin tilattua, tosin hintaa tulee rutosti koska vanhasta on runko rikki, joten panttia ei saa... no, tein vanhaan laturiin pienen lobotomian/virityksen josta ette varmasti halua tietää sen enempää, mutta laturi jokatapauksessa toimii tilapäisesti ja sain minin katsastettua.

Vaihtoehtoja puntaroidessa silmiin osui ebaysta brittiläisen varaosaliikkeen ilmoitus jossa heillä oli sopivia, uusia latureita kohtuuhintaan myynnissä....

Noh, tilasin kyseisen laturin ja sain sen tänään ja näyttää siltä, että postin pojat ovat pelanneet sillä jotain pallopeliä, sillä muoviosat ovat halki, ja hihnapyörässä helvetinmoinen kuoppa ja laturia pyöritettäessä tuntuu että jokin osuu runkoon kerran kierroksessa....

Otin tilatessa ylimääräisen, lisämaksullisen vakuutuksen lähetykseen, mutta katsotaas nyt mitä tuo käytännössä tarkoittaa!

 

Ilmoittelen miten hommassa käy, ettei nyt kukaan muu ainakaan tilaa kyseisestä paikasta mitään mikäli eivät hoida tätä asiaa kuntoon!

Link to comment
Share on other sites

Se on kumma et jotkut firmat ei osaa pakata lähetyksiä niin et tavara ois varmasti ehjänä perillä  >:( .

Ite ku töis pakkaan ni pelaan yleensä riittävän varman päälle (ehkä liikaakin), mut toisaalta ei oo kertaakaan tullut valittamista et tavarat ois ollut pakkaajasta johtuen rikki.

Link to comment
Share on other sites

Paskamaista noissa vakuutushommissa yleensä on että lähettäjä joutuu tekemään ilmoitukset ja saa sitten rahat, en mä sitäkään ymmärrä. Itselle tuli vuosi sitten Poloon uusi hattuhylly Englannista, oli pakattu pirun hyvin mutta ei tietenkään mitään kakkosnelosesta tehtyjä tukirakenteita ollut tehty. No eikö joku saatanan kuski ollut varmaan laittanut sen jonkun merikontin alle, ei järki varmaan sanonyt että hattuhyllyn kokoinen paketti mikä painaa parikiloa, ei kestä sellaista. Mun tapauksessa meni hyvin kun oli rehti myyjä, sain rahat takaisin. Rahtifirma olisi halunnut hattuhyllyn itselleen, mutta pienellä selittelyllä sen sain pitää. Lopuksi kaikki hyvin, pienellä fiksaamisella sain hattuhyllyn takaisin uudenveroiseksi, ja sain sen ilmaiseksi. Mutta voitte kuvitella että vitutus oli suuri, etsinyt vuoden maailmasta uudenveroista hattuhyllyä, ja sitten sen saatuaan joku rahtiperse on vetänyt sen kieroksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...