Jump to content

R53 täristää kaasua painettaessa


Esko

Recommended Posts

Vaihdoin tossa kuukausi sitten noi powerflexin puslat tuohon etutukivarsiin ja laittelin siinä tukivarret takasin kiinni, niin pallonivel hajosi siitä oikeasta tukivarren puolivälistä. Sain nyt aikaseksi vaihtaa sen pallonivelen eli niiltä osin kaikki hyvin, mutta nyt sitten veto päällä alko jumputtaa oikeanpuoleinen eturengas. Ilman vetoa ja pintakaasulla rullaa todella nätisti ilman mitään vapinoita, mutta kun tarjoilee enempi kaasua, niin vemputtaa keulaa ihan huolella. Menikö sieltä vetarista nyt joku ketuilleen vai mitä? Tuon vetarin ku joutuu kääntämään aika ylös, että saa ton tukivarren pultin auki suoraan vetarin alta, että voiko murros jotenkin hypätä paikoiltaan tms.? Tein kyllä homman ihan samalla lailla ku viimeksikin eikä sillon ollu mitään ongelmaa.

 

Alkaa pikku hiljaa vituttaa koko kinneri ku yhdestä viasta pääsee eroon, ni seuraava paikka hajoaa. Kukaan osaa sanoa mitään tuohon ilmastoinnin tai flektinkään toimimattomuuteen [emoji17]

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Purkasin vetarin irti ja auki tänään ja olihan se vetarin kolminapaisesta hämähäkistä hajonnu yksi laakeri. Kaivelin vetari suojakumin sisältä kaikki laakeritapit kasaan ja löin tuon laakerin takaisin läjään. Nyt toimii taasen ja taas oppi jotain uutta! En kyllä mielestäni vääntäny sitä vetaria mitenkään voimalla vaan sen minkä se helposti taittui, mutta näköjään riitti. Jatkossa jos tarvii tukivarsia irrottaa, niin otan kyllä suosiolla vetarit irti.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...