Jump to content

Jarrupääsylinterin purkaminen


tgamini
 Share

Recommended Posts

Elikkäs miten puran 2 piiri jarrujen pääsylinterin? onko siinä joku sokka kun ei se akseli lähde eikä kehtaa kovasti murjookkaan Onko jossain räjäytys kuvaa?  :(

Link to comment
Share on other sites

Käykö jonkun muun auton jarrupääsylinteri miniin? Joku sanoi että vanhassa skodassa olisi ollu samanlainen pääsylinteri????

Link to comment
Share on other sites

Mitähän tappia mahdat tarkoittaa ? Kun irrotat säiliön niin säiliön ja rungone välisten kumitiivisteiden alta löytyy tappi joka pitää sylinterin mäntää paikoillaan. Paina mäntää pikkuisen sisäänpäin ja irroita tappi. Sen jälkeen männän pitäisi muljahtaa omia aikojaan ulos.

Link to comment
Share on other sites

Taas olisi korjauskirja jo tienannut hintansa!

 

Älä turhaan sekottele osia muista, joudut vielä hommaamaan Skodankin kirjan ! ;D.

Link to comment
Share on other sites

Onko Minin perus kulutusosat muka oikeesti niin kalliita, että niitä kannattaa korvata muiden autojen osia tilalle sovittelemalla. Mulle on tullut se käsitys, että lähinnä gubelvagenissa on vielä halvemmat osat kuin Minissä, jossa on osat puoli-ilmasia. Toki, saa niitä osia korvata millä tahansa, kunhan ei koskaan autoaan asiaa tuntemattomalle mene myymään - ainakaan Mininä... Ja mieluiten siinä auton mukana sais mennä kaikkien niiden autojen käsikirjat, joista sekarotuinen auto koostuu.

Link to comment
Share on other sites

Noinkohan Skeidassa olis ollut AP:n tai Girlingin vermeitä ??? vanhassa ysikutosessa oli samannäköiset pääsylinterit kuin 1-piirisessä minissä. 2-piirisistä en tiedä missä pelissä olis samanlaisia.

 

Mä oon samaa mieltä kuin pari kamraattia tossa edellä että osien sekaaminen autosta toiseen ei välttämättä ole ihan järkevää. Ei ne loppuviimeen niin helvetin kalliita ole noi Minin omat rensselit. jarrut on etenkin aika tarkkoja siitä mikä on pääsylinterin/työsylinterien kokojen suhteet. Jos arvot hilut väärin niin voi olla että poljintuntuma menee totaalisesti vituralleen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...