Jump to content

MCFF Ratapäivä 22.9.2013


SebiK

Recommended Posts

Mini Club Flying Finns:n ratapäivä 2013 kurvaillaan sunnuntaina 22.9.2013 Botniaringin radalla Jurvassa. Käytössämme on Botniaringin uusi 4014 metriä pitkä rata, jossa on tuore asfaltti koko matkalla.

 

Edellisten vuosien tapaan tapahtuma on tarkoitus aloittaa jo lauantai-iltana eli 21.9.2013 kokoontumalla tien toisella puolella sijaitsevalle Lintuharjun ratsutilalle viettämään iltaa porukalla ja suunnittelemaan kujeita sunnuntaille. Jokainen tulija varaa itse majoituksensa suoraan ratsutilalta (puh. 06-3632047). Majoituksen hinta on 30€/hlö sisältäen iltapalan, aamupalan, saunan ja petivaatteet. Toivottavasti tänä vuonna lyödään viimevuoden osanottajamäärä myös lauantain osalta, eli runsasta osanottoa toivotaan jo lauantaiksi.

 

Sunnuntaina 22.9.2013 klo 12 alkaen radalla on luvassa Suomen pisimmän moottoriradan kiertämistä sekä jonkinlaista oheistoimintaa varikolla, unohtamatta kahvien ja pullien nauttimista rataravintolassa. Lisäksi valitaan varikkoruusu osallistuneiden kesken ja mahdollisuus rompetoriin on myös aina olemassa ja jopa suotavaa. Rataravintola palvelee meitä koko päivän ja klo 13-15 on ravintolassa tarjolla lounas (kinkku-meetvursti-kiusaus, salaatti, juoma, leipä) 8€ hintaan.

 

TERVETULOA!

 

mainos_2013_ratapaiva_1240.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Jep. Mukavaa oli. Matkaa tosin hiukan liikaa yhdelle päivälle (1200km) ja akkukin hajos sopivasti kotiin tultaessa. Noh seuraavalla kertaa kunnon renkaat niin ei mene ihan driftaamiseks :) Ja hiukan nivel ja pusla jumppaa.. Holtitonta mutta hauskaa, ei oo tullu ennen kokeiltuu.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...