Jump to content

MCFF Ratapäivä 22.9.2013


SebiK

Recommended Posts

Mini Club Flying Finns:n ratapäivä 2013 kurvaillaan sunnuntaina 22.9.2013 Botniaringin radalla Jurvassa. Käytössämme on Botniaringin uusi 4014 metriä pitkä rata, jossa on tuore asfaltti koko matkalla.

 

Edellisten vuosien tapaan tapahtuma on tarkoitus aloittaa jo lauantai-iltana eli 21.9.2013 kokoontumalla tien toisella puolella sijaitsevalle Lintuharjun ratsutilalle viettämään iltaa porukalla ja suunnittelemaan kujeita sunnuntaille. Jokainen tulija varaa itse majoituksensa suoraan ratsutilalta (puh. 06-3632047). Majoituksen hinta on 30€/hlö sisältäen iltapalan, aamupalan, saunan ja petivaatteet. Toivottavasti tänä vuonna lyödään viimevuoden osanottajamäärä myös lauantain osalta, eli runsasta osanottoa toivotaan jo lauantaiksi.

 

Sunnuntaina 22.9.2013 klo 12 alkaen radalla on luvassa Suomen pisimmän moottoriradan kiertämistä sekä jonkinlaista oheistoimintaa varikolla, unohtamatta kahvien ja pullien nauttimista rataravintolassa. Lisäksi valitaan varikkoruusu osallistuneiden kesken ja mahdollisuus rompetoriin on myös aina olemassa ja jopa suotavaa. Rataravintola palvelee meitä koko päivän ja klo 13-15 on ravintolassa tarjolla lounas (kinkku-meetvursti-kiusaus, salaatti, juoma, leipä) 8€ hintaan.

 

TERVETULOA!

 

mainos_2013_ratapaiva_1240.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 viikkoa myöhemmin...
  • 3 viikkoa myöhemmin...
  • 2 viikkoa myöhemmin...
  • 3 kuukautta myöhemmin...
  • 1 kuukausi myöhemmin...

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...