Jump to content

Minit Espoon automuseolle 3.9.


CooperSport

Recommended Posts

Suuntaamme Minien keulat kohti vehreämpiä maisemia ja Espoon automuseota keskiviikkona 3.9. klo 18.00. Museossa irtoaa jokaiselle 6 hintaan kahvia, pullaa ja museokierros, joten hintaan tämä ei ainakaan kaadu.

 

Hoidathan itsesi ja Minisi Espooseen klo 18.00 mennessä.

 

Museo toivoo meidän ilmoittavan montako autokuntaa on tulossa ja aika on rajallista, joten ilmoittautumiset Minitroniin 0400 877 178 tai myynti@minitron.fi 14.8. mennessä.

 

Jos eksyt, et pääsekään tulemaan tai sattuu muuta hankalaa, soita meille puh. 0400 877 178.

 

Usein kuulee ettei mitään koskaan järjestetä, joten nyt toivomme jokaiselta aktiivista osallistumista. Tarkoituksena on saada paljon Minejä liikenteeseen ja viettää mukava ilta museolla.

 

Automuseolla nähdään! Lisätietoa paikasta: www.espoonautomuseo.com

 

****************************************************

Espoon automuseo, Bodomintie 35, 02740 ESPOO

Opastukset perille alkavat Kehä III:n Röylän liittymästä Järvenperän Esson kohdalta, josta matkaa museolle on n. 4 km.

Elisan kartta 76/CU 87

Link to comment
Share on other sites

HEI HALOO NYT KAIKKI!

 

Onko 3.9. tosiaan niin ylitsepääsemättömän vaikea ajankohta ettei yksikään pk-seudun harrastajista pysty tulemaan Espoon automuseolle? Ei uusilla Mineillä eikä vanhoilla?   :-?

 

Automuseolaiset ovat valmiina esittelemään meille museota, autoja ja toimintaansa klo 18-21 ja ei meistä kovin hyvää kuvaa saa, jos paikalla on kaksi autoa! Tai ainakin kolme, jos saa omat Minit ja yhden lisäkuskin liikenteeseen, mutta en ole itselleni tätä tapahtumaa järjestämässä.

 

Lainaan tänään automuseolta tullutta viestiä:

 

"Voit jättää tekstistä pois sen ilmoittautumisen - kun nyt suunnilleen tiedän, että teitä on jotain 40-80 henkeä tai jotain siihen suuntaan. Osaan varautua niin ei tarjottavat lopu kesken. Voimme myös clousata sen, että museo on avoinna kaikille 18-21. Onko ok?

 

Pikkulapset ilmaiseksi ja peruskoululaiset ovat 3e.

 

Meitä on useampi paikalla, eli museokierroksia tehdään epävirallisen virallisesti. Mukavasti kierros onnistuu n. 10-20 hengellä, joten siellä tarinoi autoista sitten siellä täällä museolaisia."

 

Kerrankin olisi tilaisuus tehdä muuta kuin seisoskella Shellin takapihalla ihastuttavan roskalavan välittömässä läheisyydessä, mutta eikö Espoo(kaan) sitten suuntana kiinnosta? Odotan innolla mitä muut ehdottaa..  

 

Ja vielä innokkaammin odotan sitä, että vaikkei ilmoittautumisia nyt tarvitakaan niin ilmoittaisitte vaikka tällä palstalla sitten aikeistanne tulla sinne ettei tarvitse yksin olla siellä museota kiertelemässä.  :-/

 

Anni

Link to comment
Share on other sites

Onko 3.9. tosiaan niin ylitsepääsemättömän vaikea ajankohta ettei yksikään pk-seudun harrastajista pysty tulemaan Espoon automuseolle? Ei uusilla Mineillä eikä vanhoilla?   :-?
Sori etten oo ilmoittautunut, vaikka asun itse parin kilsan päässä museosta. On just menossa asunnon myynti (uuden osto jo done) ja revohka alotettiin ihan yllättäen tuossa 1,5 viikkoa sitten. Tarkastin aikatauluja ja näillänäkymin tulen paikalle väkisin, mitään muuta en sovi, vaikka talo romahtais... Eli ois se kolmaskin auto nyt tulossa. :-[
Link to comment
Share on other sites

Onko pääkaupunkiseutulaisten aktiivisuus yleisestikin lopahtanut?

Mielestäni osallistuminen muihinkin clubin yhteisiin tapahtumiin (esim.kesäk.) ei ole menneitten vuosien tasolla :-/?

Vai onko väki vaihtunut niin tuntemattomaksi ettei tällainen vanha pieru enää tunne ketään!?

Link to comment
Share on other sites

Onko pääkaupunkiseutulaisten aktiivisuus yleisestikin lopahtanut?

 

Se ei ole lopahtanut, se on romahtanut. Viime perjantaina pk-seudun paikallistapaamisessa ministejä oli 4 autollista. Minejä täällä täytyy olla, koska en usko, että kaikki Minitronissa paikan päällä käyvät asiakkaat tulisivat Rovaniemeltä  8-) Itse yritämme käydä missä vain työkiireiltämme ehdimme, mutta joka paikkaan ei mekään ehditä.

 

Kiitos automuseolle tuleviksi jo ilmoittautuneille rohkeille, vielä mahtuu mukaan!!  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hei,

 

Kaffeeta oli, lisuna pulla ja piparia  ;)

 

Paikalla runsaasti Minejä (21 orkkis), ministejä perheenjäsenineen sekä jokunen bmv 8-).

 

Kannattaa silloin tällöin vaihtaa maisemaa ja antaa porukan nauttia, tekee hyvää ja piristää kummasti :).

 

Jatkoa tälläiselle ja aurinkotanssia pariviikkoa aikaisemmin joka ilta -

kyllä se siitä lähtee :'(

 

Kiitos heille joille se kuuluu - ainakin Mineille

Link to comment
Share on other sites

SUURKIITOS kaikille paikalle saapuneille, oli mukava huomata, että kyllä sitä porukkaa saakin liikkeelle, kun tarpeeksi jaksaa jankuttaa tapahtumasta  :D

 

Paikalla oli lukemattomia Minejä ja ministejä, joita ei näe Helsingin paikalliskokouksessa, hienoa että nyt tulitte paikalle! Kuvia Espoon automuseon sivuilla: http://public.fotki.com/EspoonAutomuseo ... ns--mini-/  

 

Espoon automuseon kanssa on jo lyöty lukkoon, että tapaamme siellä ensi kesän ajokauden avajaisten merkeissä 6.5.2009 (keskiviikko) ja erittäin todennäköisesti myös lopetamme ajokauden siellä syyskuussa 2009. Muutoin Hgin paikalliskokoontumiset pyritään ensi vuonna järjestämään mahdollisesti Bembölen kahvituvalla, ja päivä tulee olemaan keskiviikko sekin.

 

Mutta ettei kaikkea pistetä kerralla uusiksi niin Shellillä tavataan perjantaina 5.9.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...