Jump to content

vaihdekeppi löysä


weissi

Recommended Posts

Mikäs nyt tuli? kaikki toimi hienosti vaihteet ja kytkin, mutta sit meni vaihdekeppi löysäksi saan vaihteen jotenkin päälle ainakin jonkin vaihteen, että sain auton kotia.mikä vois olla vikana ja mikä avuksi?

Link to comment
Share on other sites

Taitaapi olla sellainen pieni tappi siinä vaihdekepin juuressa mikä on liikkunut pois paikoiltaan joka tuon voi aiheuttaa. Ota vaihdekepin suoja pois päältä niin näet aika varmasti, että missä se vika on.

Link to comment
Share on other sites

Vaihteiston perässä olevan sisäänmenotangon ja pitkän valitsintangon välisen muhvin putkisokista toinen on irtipoikki. Varaosanumero RPS1416. Tuskin sen vakavampaa. Niin, jos kyseessä on tankovaihteisto..

Link to comment
Share on other sites

Sitten on mahdollista, että vaihdekepin alapästä on murtunut kuvan mukainen malja, joka on kiinni samaisessa pitkässä siirtotangossa samanlaisilla putkisokilla kuten aiemmin mainitsin. Vaihdekepin alapäähän pääsee käsiksi avaamalla muutama ristipää ruuvi ja pohjalaatan saa irti. On mahdollista, että tuo sinkkivaluosa hapettuu ja murtuu, mutta myös rikkoutuu takuuvarmasti jos yrittää sitä irroittaa tai asentaa uutta vaihdekepin alapään boxin paikallaan ollessa. On yksi niitä juttuja, joka on pakko tehdä pöydällä.. Varaosanumero 22G2792. Parin-kolmenkympin osa.. Austin Allegro 1100 ja 1300:ssa sama osa, mutta saadappa tuollainen ehjänä irti..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...