Jump to content

Sytkä 180 astetta väärin ?


ULS-

Recommended Posts

https://lh3.googleusercontent.com/-vylX ... Jakaja.jpg

 

Tuntuu että joku mättää tässä , kaikki kuvat ja muut mitä olen katsellut 1 sylinterin johto lähtee noin klo 2 kohdasta?? , en saa ainakaan jakajaa kännettyä 180 astetta kun tuo alipainetötsä ottaa kiinni öljynpaluuputkeen tms , otin irti ko alipainetötsän ja käänsin jakajaa mutten silti saanut puolta kierrosta kunnolla käännettyä , auto kuitenkin jotenkuten kävi , ennen kuin nyt on jotain muutakin kun ei seoksia saa kuntoon , läppä akseli vuotaa ilmaa tms , ajoitus on kuitenkin kohallaan siinä 7 astetta ekk. Olen jakajaan sisuskalut vaihtanut kärjettömäksi , lucas Sport puola yms... eli miten tästä nyt kannattaa edetä vai yrittääkö ollenkaan mitään??

Link to comment
Share on other sites

Muistaakseni katsoin tulpanreijästä ja venakopan alta kun 1 mäntä oli ylhäällä niin pyörijä näytti klo 2:een laitoin tulpanjohdot kiinni sen mukaan , ei lähtenyt kone ollenkaan tulille , pistin takas kuvassa näkyvään asentoon ja sain käymään , tällä asetuksella on pari kesää pöristelty.... jakaja on kiinni haarukalla ja yhdellä pultilla , vuosimalli on 1980 , onkohan Leyland laittanut A+ tyypin koneen osia kun kytkin taas on PreVerto , , pitääkö nyt jakaja irrottaa ja kiertää johonkin suuntaan että saa asetuksen kohdalleen ??

Link to comment
Share on other sites

Jos haluat auton museoleimaan, niin sitten pitää ottaa jakaja irti ja nostaa jakajan pyöritysakselia kääntäen se oikeaan asentoon.

Sen sijaan jos et meinaa museokatsastaa niin lyö pelti kiinni ja aja. Se on ihan sama missä asennossa se jakaja on, mikäli ennakko on saatu säädettyä oikeaksi.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 kuukautta myöhemmin...

Onko tuo käynyt joskus tolla asetuksella hyvin ?. Veikkaisin että joku näppärä on saanut jakajan käyttöakselin puoli kierrosta poskelleen. Jakaja kun ei mene kuin yhdessä asennossa paikoilleen. Mihin suuntaan jakajan pyörijä sojottaa kun ykkönen on yläkuolokohdassa ja puristustahdissa ?

Vaihtoehtoisesti virranjakajan akselissa on käyttöakseliin tuleva kiila väärinpäin?  Itselläni käyttöakseli on taatusti oikeinpäin, mutta silti pyörijä sojottaa 180 astetta väärinpäin.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...