Jump to content

Huohotusöljyn keruu ?


ollita

Recommended Posts

Tulipa tässä mieleen..onkohan kenelläkään muulla äSsässä käytössä huohotusöljyn keruusäiliötä ?

 

Idea hommaan lähti alkujaan huomattuani oman r53:sen intercoolerin kumien hikoilevan öljyä. Tuli sitten napattua cooleri irti ja aika rankasti oli kertynyt öljyä sisälle. Noh.. ei muutakuin alta:n paketti tilaukseen ja asentamaan paketin mukana tulleen ohjeistuksen mukaan. Lämpöisillä keleillä ei kauheasti mitään erikoista säiliöön ollut tullut.

Nyt on sitten kylmillä ilmoilla tullut seurailtua säiliöön kertyvän lähinnä pelkkää vettä. Rupesi tietysti askarruttamaan jäätymisen riski näin pakkasten kolkutellessa ovella. Päätinkin siis muuttaa systeemin keräämään kuonat pelkästään pcv-venttiilin ja ahtimen välistä.

 

Kysymys siis kuuluukin - onko sinulla käytössä keruuta ja jos on, niin kuinka asennettuna ?

Link to comment
Share on other sites

Sattuipas hyvin! Askartelen juuri parhaillaan R56 MCS :n oil catch can projektin kanssa.pönttö ei ole vielä paikallaan autossa,rakentelen letkulähtöjä uusiksi.Itse asiassa tarkoitukseni on asentaa autoon jopa kaksi pönttöä,toinen venttiilikopan-imusarjan väliin ja toinen venttiilikoppa-turbon imupuoli.Oma projekti nytkähti liikkeelle imusarjan puhdistuksen yhteydessä löytyneestä sonnsta ja karstasta.Epäilen oman öljynkulutuksen suurimmaksi syypääksi juuri huohotuksen kautta poistuvaa öljyä.Samoin epäilin/pelkäsin itse alumiinipönttöjen jäätymistä talvella,ja varmuuden vuoksi voisi jättää toisen pöntön pois talvikäytöstä.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...