Jump to content

Mikäköhän mini?


TJS

Recommended Posts

Joo, en tarkoittanutkaan että se olisi clubman, vaan että näkeekö sitä jostain tietystä seikasta jos se on joku muu kuin normaali mini. Väri on keltainen nykyään, on kuulemma ollut kelta musta (katto musta) kun ex omistaja sen oli hankkinut. Alkuperäisestä väristä en tiedä. Nyt tarvii hommata talveksi paikka jossa säilöä se ja kunnostaa sitä.

Ja toinen syy miksi tuota seikkaa kyselin on, kun korjauskäsikirjassa on noita malleja niin hiivatin monia ja säätöjä ym. löytyy sitten jokaiseen vähän erilaisia. Osaako joku sanoa tuosta jotain mikä se vois olla kun on MKI Ja MKII jne. Eli onko toi III, IV, V, VI vai mihin asti noita on? Voisi helpottaa varaosien hankinnassa, vai käykä vanhemmista osat suoraan tuohon mun Leyland Miniin.

Jepsis, tuossahan noita kymysyksiä näin alkajaisiksi, tulee varmaan lisää kunhan rojekti starttaa paremmin liikkeelle. On mun eka mini joten en oikeen ole vielä perillä autosta, sen historiasta, enkä monesta muustakaan mineihin liittyvästä jutusta.

Link to comment
Share on other sites

Sun Mini on Mk 3 tonninen ja suurin piirtein kaikki 70 luvun tonnisten Minien osat on vaihtokelpoisia myös sun Minisi osien kanssa. Mk 4:sia ei kait virallisesti tuotu enää Suomeen? mutta ei siinäkään mitään ratkasevia eroja vielä ollut.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...