Jump to content

Huolestuttavaako ?


Minihemuli

Recommended Posts

Tulipas sitten tänään laitettua autoon JCW:n vaihdekepin nuppi ja käsijarrun kahva... Nyt kun alkaa asiaa tarkemmin ajattelemaan niin alkaa ihan naurattamaan kun alkaa olla jo teini tuuningin makua...  ;D :o (no karvanoppia eikä Wunderbaumeja tuu missään vaiheessa mun autoon).

 

Vaihdekepin nuppi oli kohtuu nopea vaihtaa. Alkuperäinen nuppi irtosi nostamalla. Nuppi ei kuitenkaan irronnut suoraan siitä nahkaisesta "hameesta", vaan tämä nahka osa piti irroittaa alapäästä jotta nahan sai nupista irti. Paikalleen asennus meni sitten heittämällä.

 

Varsinainen murheenkryyni, päänsärky ja tuska oli tuo käsijarrukahvan tuppi. Alkuperäinen oli perhanan lujassa, mutta irtoaa eteenpäin työntämällä. JCW:n tuppi olikin sitten vaikeampi tapaus... Mukana tuli tuppi ja liimatuubi. Ohjeiden mukaan homma on helppo, vanha irti, liimaa käsijarrukahvaan ja uusi tuppi päällä. Hetki odottelua ja sitten homma onkin selvä.

Tässä tapauksessa tupen sisähalkaisija oli muutaman millin suurempi kuin itse jarrukahva. Ennen liiman laittoa sovittelin sitä paikalleen jolloin tuppi heilui joka suuntaan aivan holtittomasti. Kokeilin kuitenkin ohjeen mukaan liimata (kohtuu paksua liimaa), ei ottanut tarttuakseen sitten millään... Seuraavaksi putsasin liimat pois ja suunnittelin teippiviritystä ja liimaa... Ei toiminut.

 

Asennusolusen jälkeen kokeilin työntää neljä ohutta nippusidettä kahvan ja tupen väliin, nuo nippusiteet olivat juuri sopivan kokoiset, joten ei muuta kuin tuppi pois, liimasin kuusi nippusiteen pätkää tupen sisälle. Hetki kuivattelua ja sitten liima käsijarru kahvan pintaan, tuppi paikalleen ja muutaman minuutin päästä kahva oli tiukasti kiinni.

 

Onkohan Englannissa ollut tuuma mitat käytössä kun ovat tuota tuppia tehneet, vai onko aikaisemmissa malleissa paksumpi käsijarrukahvan metalliosa ?

Link to comment
Share on other sites

  • 7 kuukautta myöhemmin...

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...