Jump to content

IMM2007 raportointia...


jiikoo

Recommended Posts

meno: Espoo (1045)-Helsinki-Turku-yö lautta-Tukholma (0730)-Helsingborg (lautta kuitissa aika 1345)-lautta-Helsingör (1435 eli Tukholmasta Tanskaan 7h5min)-Roskilde (1550 eli Tukholmasta Roskildeen Danhostelin pihaan meni 8h20min). 30 minsaa meni Mjölbyssä tankkaamiseen ja nakkisämpylän syömiseen (puolet ajasta Mjölbyn ja moottoritieltä näkyneen Shellin löytämiseen). Bensaa paloi, mutta matka joutui...

 

paluu: Roskilde (0700)-Vimmerby ("viihdyttiin" 1230-1320 - paikka oli pettymys)-Tukholma (sataman parkissa 1645 eli Roskildesta Tukholman satamaan 9h45min)-yö lautta-Turku (0830)-Helsinki-Espoo (1215)

 

Viihdyttiin festarialueella 2 tuntia yhtenä päivänä. Muina päivinä käveltiin Roskilden keskustassa, joka oli jostain syystä jopa mielenkiintoisempaa. Saapa nähdä kiinnostuuko IMM kokoontumisista heti uudelleen. Aikaisintaan 2009. Omatoiminen reissu kiinnostaa taas enemmän. Voi olla, että en jaksa laittaa kuvia tänään nettiin, koska saavuin 1215 kotiin ja 2250 mennessä pitää olla Baltian kierroksen lauttajonossa (Tallinnasta autolla liikenteeseen huomenna 0200 ja iltapäivään mennessä pitäisi ehtimän Daugavpilsiin), joten pitää ehkä levätäkin välillä...

 

Muut vois kertoa varmaan tähän aiheeseen omia kokemuksiaan. Itse nautin reissulla eniten Roskildeen tutustumisesta monipuolisesti. Ajaminen oli hieman tylsää (paitsi kaupunkeihin saavuttaessa mulle ja matkustajille kasvoi sarvet päähän - kaupunkiajo ei ole koskaan herkkua) - tosin tyhmillä vitseillä mukanaolijoiden kanssa sai pientä viihdykettä tunnelmaan, niin ei kuskilla ollut nukahtamisvaaraa.

Link to comment
Share on other sites

Mitäpä tuohon voisi lisätä ? Järjestelyistä sen verran että ilman navigaattoria olis mennyt osoite arpomiseksi, viitoitukset oli onnettomat ainakin lännestä tullessa, check in toimi ripeästi ja siihen ne järjestelyt loppuivat. Tänään luin piruuttani numerolapusta mitä siellä piti olla. Kuvaavaa on ettei edes nakkikiskaa oltu saatu aikaiseksi. Yksi oli mutta sekin alueella olevan huvipuistosysteemin toimesta. Surkein IMM missä olen ollut. Jatkossa noihin voi huoletta osallistua, huonommin ei homma voi enää pelittää.

Link to comment
Share on other sites

Järjestelyt oli ihan olemattomat ja sää oli aivan onneton - vaikka sillehän ei IMM organisaatio mitään voinutkaan. Ilman autoa ja mahdolisuutta mennä kaupunkiin ostoksille olisi jäänyt aika nälkäiseksi, koska paikalla ei ollut yhdenyhtä kojua mistä olisi saanut ruokaa. Ihmeellistä, että olivat jättäneet arvatenkin toista tuhatta ihmistä ilman nakkikiskaa tms. ja jollain varmaan meni hyvät tienestit sivun suun, kun eivät olleet siellä nakkikojuineen. Mitään varsinaista ohjelmaa ei ollut, joten matkasta tuli varsinainen shoppailukierros, kun joka päivä lähdettiin Roskilden kauppoihin aikaa tappamaan.

 

Kuvia pääosin mutaisista autoista on kolmatta sataa, ilmestynevät Minitronin sivuille, kun saadaan aikaa siihen. Matkan paras osuus oli kotimatka Finnlinesilla = ei sadetta eikä mutaa, mutta ruokaa tarpeeksi ja lämmin suihku!  :)

 

Jos tämä oli jollekin eka IMM niin saattoi pelästyä niin ettei enää takaisin tule  :o

Link to comment
Share on other sites

Järjestelyt olivat kokemieni pohjanoteeraus. Järjestäjien mielenkiinto osallistujiin lopahti sen jälkeen kun saivat siirrätettyä Minit telttojen luota mutakentälle. Kukaan ei tiennyt mitään vaikka kysyi. Jos tarkoitus on vain ryypätä ja möykätä yöt, niin sitä voi kyllä tehdä halvemmalla ja mukavammin lähempänäkin.

Onneksi alla oli parin päivän onnistunut oleskelu Legolandissa. Se oli matkan kohokohta ja pelasti koko reissun. Jos tämän IMMIN takia pelkästään ajoi reilut 2000 km, niin ei paljon käteen jäänyt.

Ja tästä arvostelusta on kokonaan jätetty huonot sääolosuhteet pois, niillehän ei tietenkään kukaan voi mitään.

Legoland ja onnistunut matkanteko hyvine yöpymispaikkoineen jäi onneksi päällimmäisenä meidän joukkion mieleen.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Hyviä kuvia on JiiKoo:n sivulla Roskilden reissusta.  [smiley=thumbsup.gif]

... Mr Bean look ja ties mitä on bongattu.

 

Voinko tuon reissun (Roskilde) kuvista muutaman laittaa mini2:n kalleriaan syksymmällä ?

Joo, saa laittaa. Ei kyllä hirveesti tullut otettua sen noin 2h aikana, mitä siellä IMM-alueella pistäydyttiin. Ja filmikameran filmin latauksen osasin tehdä ah niin hienosti juuri väärinpäin. Nyt osaan homman tehdä, kun valokuvaamosta vinkkasivat asiasta kysyessäni ja tutkin manuskaa. Ekalla kerralla onnistuin ja sitten on muutama filmi kehitetty valottamattomana. Laite on liian yksinkertainen mulle. No, on tuota monen kilon painoista kameraa kannellessa ainakin kuntoa tullut ylläpidettyä. ;D Mr. Bean look-a-like bongattiin hostellin parkkikselta. Tuollainen säppi ois kyllä erittäin toimiva - houkuttelis asentaa itsellekin... :P
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...