Jump to content

Takasumari


mini one

Recommended Posts

Tervehdys!

 

Minissäni on edellisen omistajan toimesta vaihdettu nk. leksus valot taakse.Katsastus on tällä viikkoo ja tuli mieleen,kun noita takasumareita testailin ja tutkin,että riittääkö,kun valot ja polttimot(punaiset) ovat E-hyväksyttyjä(kun tuo valo on omasta mielestä aika vaalee,eikä mitenkään kirkkaan punainen)?

Et saako pelätä hylsyä leimalla,vai voiko mennä luottavaisin mielin?

Edellinen omistaja,kyllä väitti,että noilla valoilla on auto katsastettu useamman kerran,mutta konttoreissakin on eroja.

Link to comment
Share on other sites

Vastaanpa itse itselleni.

Eli leimattu on peli ja valo asiakin meni suurinpiirtein näin:Umpiot ja polttimot pitäävät olla E-hyväksytyt ja polttimon valo teho 21w.Nämä täyttyivät omallakin kohdalla,joten eihän siinä voinut katsastus insiniööri olla muuta kuin hyväksymättä lopputulos vaikka hailakoilta näyttävätkin. ;)

Link to comment
Share on other sites

joten eihän siinä voinut katsastus insiniööri olla muuta kuin hyväksymättä lopputulos vaikka hailakoilta näyttävätkin.

 

Juuri viikonlopun vietettyäni mökillä pelailemassa/"nesteyttämässä" ja kotiin saavuttuani silmät saattavat vielä haroittaa ja ymmärrys olla mitä on, joten jäi hieman askarrutamaan tuo lause.

 

Hylkäsikö se ne valot ja päästi muuten läpi korjauskehoituksen kanssa vai hyväksyi ilman mitään?

Eli pitikö tuossa olla "...muuta kuin hyväksyä lopputulos"...

Link to comment
Share on other sites

On se hyvä,kun muut on tarkkana,kun lukihäiriö ja toi väärin kirjoitus iskee."Pakkasnesteissä" sitä sattuu ja tapahtuu.Kiitos Khatolle tarkennus pyynnöstä ;)

Eli kyllä siinä niin kävi ja piti tietysti lukeakin eli hyväksytty oli toi lopputulos ilman mitään ylimääräisiä mutinoita.Polttimoiden teho on ainoa joka insiniöörin pykäliä tutkiessa tuli tosiaan vastaan eli se 21W ja punainen.Eli kun ne löytyy ja tietysti E-merkinnät,niin tervetuloa vuodenpäästä uudelleen valojen puolesta ja tässä tapauksessa muutenkin. :D

Link to comment
Share on other sites

Onneksi edellinen omistaja oli ostanut oikeat valot ja varmasti muistanut tarkistaa niiden sopivuuden :D

 

Ja kyllä tuon takasumarin pitäisi olla oikeasti näkyvä malli imho. Huomasi taas tuossa viime keskiviikkona matkalla Hki->Jkl, kun sumussa ajeli ja edellä ajavista näkyi vain himmeää takavaloa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...