Jump to content

minin pakosarja


simonits

Recommended Posts

onko mini cooperiin saatavilla uusia peltipakosarjoja,kyseessä ois 3-1 pellistä prässättyä ja reunoista yhteen hitsattuja niin sanottua lehtiharava mallia,jos jollain ois tietoa mistä uusia sais niin olisin kiitollinen linkistä,tai jos jollain ois hyväkuntoinen ja ois halukas luopumaan siitä niin olisin kiinnostunut,omani on montakertaa hitsattu ja on aika laho.

Link to comment
Share on other sites

Vaihdoin yhden uuden alkup. "lehtiharavan" hyviin palveluksiin eräälle Miniharrastajalle hänen pikkucooperiprojektiaan varten.

On todennäköisesti hänellä edelleen. Projekti on kyllä vaihtanut omistajaa.

Muistaakseni S:ssä ja pikkucooperissa oli hieman erikokoiset alunperin?

Link to comment
Share on other sites

tuota juuri kyselin että onko saatavilla uusia mutta kukaan ei ilmoitelluttu että jossain ois saatavilla uusia,kyllä mielestäni pikku cooperissa on pienemmätreijät kuin isossa cooperissa,huusin ebaysta,tässä ilmoitusketjussa kaveri ilmoitteli että on kyseinen sarja mutta ei tiennyt hintaa ja ei ollut varma että myykö vai ei ;)

Link to comment
Share on other sites

LCB on malliltaan ihan yhtä alkuperäinen kuin "lehtiharavakin". Se löytyy Cooperin/S:n 60-luvun BMC varaosakirjasta Special Tuning osiosta.

Tosin tietysti alkup tehdasasennusosalla on oma arvonsa.

Se mainitsemani pikkucooperiprojekti on ollut hienosti entisöitynä MR-rekisterissä jo muutamia vuosia ja tuskin myynnissä.

Enkä ole ihan satavarma, vaikka pakosarjakin olisi olisi lopulta mennyt hänelle.

Täytyypä kysäistä, tuttu mies samalta kylältä.

Link to comment
Share on other sites

Tarttee laittaa omaan pikkuseen joku LCB jos ei alkuperäistä löydy/ saa.

 

Tuossa ketjussa mainittiin myös joku pikkucooperiprojekti; vieläköhän sellainen jossakin on kaupan (niin, tai kelpaa se ässäkin ;) ?

tuolla englannin ebayssa on mielestäni ollut huudettavana tai osta heti 60luvun eri kokoisia projekti cooppereita,jos sellaista haluu niin mielestäni sieltä niitä löytyy toki rahti on 700-1500e riippuu miten saa sovittuu,mutta ei kait sillä oo välii jos sellaista haluu eihän suomessakaan halvallakaan noita saa ;)

Link to comment
Share on other sites

EI taida olla kannattavaa noilla rahtihinnoilla. Omaa projekti-Cooperia kauppasin vähän yli tuon rahtihinnan eikä innostuneita ollut.

Englanti ei taida muutenkaan olla paras osoite Cooperin ostolle. Ovat aika kovissa hinnoissa tuolla. Suosittelen katselemaan projekteja Ruotsin suunnasta. Ovat maltillisemmin hinnoteltuja siellä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...