Jump to content

Mystinen ongelma


hapukka

Recommended Posts

Cooper S 1 gen, omaa kaikki perusminin ongelmat, mutta nyt vuoden esiintynyt ongelmaa jossa mootorin jäähdytys jäänyt päälle auton sammuttamisen jälkeen. Olen pitäynyt jonain anturiivkana ja asia jäänyt silleen, mutta nyt tekikin niin että normaalin 1-3 min huutamisen jälkeen ei sammunutkaan vaan jäi niin kaun päälle että akku tyhjeni ja auto herätti naapuruston kun tietty varashälytin alkoi huutamaan akun varauksen vähetessä. Onko kukaan törmännyt vastaavaan tai osaisi neuvoa mistä suunnasta ongelmaa kannattaa lähetä ratkomaan?

Link to comment
Share on other sites

Onko moottorin jäähdytys vai se ohjaustehostimen jäähdytin? Se ohjaustehostimen jäähdytin on tainnut huutaa joskus kuumilla keleillä melko pitkäänkin ja muistelen lukeneeni jostain siitä, että se olisi jäänyt päälle ja ei sammunut laisinkaan. Pitää mennä kaivelemaan ulkomaan foorumeita hetkeksi ja palata potentiaalisten löydösten kanssa astialle.

 

e: Käypäs lukemassa tuo ketju:

http://www.northamericanmotoring.com/fo ... s-off.html

Link to comment
Share on other sites

Moro,

 

Meikäläisellä jäi flekti huutamaan pitkäksikin aikaa jos oli jäähdytysnesteen pinta alle minimin, nestettä sai lisäillä jatkuvasti, tiedä mihin se sitten hävisi, vuosiko joku paikka vai haihtuiko se vaan taivaan tuuliin.

 

-A-

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Khato linkistä! "I beleive a low coolant level will cause this, because the engine is running a little hot at that point. But my temperature gauge, registers normal and that's weird. I know about cars, and if a coolant fans runs, then your temp gauge should register it. But hey mini's have alot of quarks.....Just my two cents." Juuripa tällaiselta omakin tilanne vaikuttaa.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos ketjusta, hyödyksi oli, vähän on tuo omakin mini hurissut, tosin aika lyhyen aikaa vasta. Viime kesältä en muista vastaavaa. Jäähytinnesteen mitta on ihan inasen alle minimin, luulis ettei vielä haittais. Tiedänpä nyt kuitenkin mitä tarkkailla.

 

Ihan palikkakysymys varmaan mutta kun ei oo moista tarvinnu aiemmin miettiä niin mitäs nestettä sinne sitten pitikään laittaa, ei ainakaan punaista kun nykyinen on tummaa myrkynvihreän väristä mutta olikos sinisen ja vihreen nesteen kanssa niin tarkkaa? Jotain litkua mitä kaupasta löytyy kunhan väri on sinnepäin? Ja siis ymmärsinkö edes oikein mistä nesteestä on kyse...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...