Jump to content

hapukka

Jäsenet
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

hapukka's Achievements

  1. hapukka

    Mystinen ongelma

    Kiitos Khato linkistä! "I beleive a low coolant level will cause this, because the engine is running a little hot at that point. But my temperature gauge, registers normal and that's weird. I know about cars, and if a coolant fans runs, then your temp gauge should register it. But hey mini's have alot of quarks.....Just my two cents." Juuripa tällaiselta omakin tilanne vaikuttaa.
  2. hapukka

    Mystinen ongelma

    joo, nesteethän sieltä oli pois vaikka vasta oli nesteen määrä tarkistettu. Akku ihan tyhjä eikä ota laturista vastaan virtaa. Taisi tulla hinauksen paikka että saa huoltoon.
  3. Cooper S 1 gen, omaa kaikki perusminin ongelmat, mutta nyt vuoden esiintynyt ongelmaa jossa mootorin jäähdytys jäänyt päälle auton sammuttamisen jälkeen. Olen pitäynyt jonain anturiivkana ja asia jäänyt silleen, mutta nyt tekikin niin että normaalin 1-3 min huutamisen jälkeen ei sammunutkaan vaan jäi niin kaun päälle että akku tyhjeni ja auto herätti naapuruston kun tietty varashälytin alkoi huutamaan akun varauksen vähetessä. Onko kukaan törmännyt vastaavaan tai osaisi neuvoa mistä suunnasta ongelmaa kannattaa lähetä ratkomaan?
×
×
  • Luo uusi...