Jump to content

jarruongelma


simonits

Recommended Posts

kyseessä ei ole mini mutta brittiajoneuvo,jarrut tuntuvat olevan kunnossa kun paikallaan painaa jarrua niin poljin tuntuu todella hyvältä mutta kun lähtee ajamaan niin silloin poljin menee pohjaan ja pumppaamalla tulee jarrut,mutta paikallaan ollessa ei saa millään ilmaa jäejestelmään,onko ollut kellään samallaista vikaa brittikulkuneuvossa.onko vika jarrutehostajassa joka on polkimen päässä vai missä

Link to comment
Share on other sites

kaverin auto kyseessä joten en pääse kokeilemaan tuota mitä tapahtuu kieroksilla mutta voisko tehostaja temppuilla tuollalailla.auto käy tai ei käy niin jarrut on ok mutta heti liikkeelle lähdön jäkkeen poljin painuu pohjaan,en ole suuremmin tutkinut autoa mutta ihmetyttää tuollainen vika jota ei ole tullut vastaa ennen

Link to comment
Share on other sites

vika tuli kaverin mukaan talviseisokin jälkeen pikkuhiljaa ja pahenee kokoajan hän vaihtoi kaikki jarruletkut eikä vika poistunut vaikka vanhat letkut oli ihan loppu,jarrut ovat 2 piirijarrut ja jarrunestettä ei ole kuulemma joutunut lisäämään ollenkaan vian ollessa päällä.

Link to comment
Share on other sites

Kannattaisiko kurkata pääsylinterin sisään ja varmistaa ettei ole syöpynyt? Törmäsin joskus kauan sitten erään japsilaitteen kanssa vähän saman tyyppiseen ongelmaan. Loppujen lopuksi pääsylinteri vuoti sisäisesti eli käytännössä toinen piiri joutui avittamaan toisenkin piirin jarruttelua.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

vika löytyi pääsylinteristä kumit oli heikossa kunnossa ja sylinterissä oli jotain hiekantapaista töhnää(tuontiauto) näin kaverini kuvaili pääsylinteriä.outo vika kun ei hävittänyt jarrunestettä luulin kokoajan että järjestelmässä olisi ilmaa,tälläinen outo vika tälläkertaa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...