Jump to content

radiokanavaa..


johnny

Recommended Posts

niin.. eli mitäs taajuksia jengi mielellään/useimmiten soittaa tääl omis radioissaan, rattia pyöritellessä. vai jauhaako siel aina joku sama cd/mp3 tai c-kasetti .itselläni kanava vaihtuu usein sitä mukaan kun biisi loppuu ja puhe alkaa.. eihän kukaan voi oikeesti kuunnella niitä akkoja jotka kälättää jossain aamuvirkkulassa aallonaamussa tai aamulypsyssä? :D helv... rasittavia! ^-^

 

nomut mun radiokuusikko koostuu 1.aalto 2.iskelmä. 3.nrj 4.suomipop 5.voice 6.oma taajuus omille mp3lle

muita kanavia tulee harvoin selata vaikka ovatkin tallennettu. ja hei, jos mun perässä ajelette nii heittääkää toki 107,1MHzeille, on mahdollista et dj johnny soittaa teillee dmxxää ja cubea ja muuta laatulevyy :p

Link to comment
Share on other sites

RTL (Luxembourg). Ja ehkä kerran tai pari kuussa pyörii joku CD soittimessa. Ne välipölinät ei oikeastaan haittaa kun ei niistä ymmärrä mitään... tai sitten haittaa samasta syystä :o Riippuu vähän mielialasta (älä lue; lääkityksestä ;D )

Link to comment
Share on other sites

Mä surffailen lähinnä suomipopin, nrj:n ja Voicen välillä. Juuri tuohon tapaan, että etsitään sitä parasta biisiä.

Nyt olen alkanut kuunnella myös nettiradiosta blues-kanavia, vaikken mikään blues-mies olekaan. Joskus on vaan hyvä rauhoittua myös ratin takana ;)

Link to comment
Share on other sites

mä oon aina rauhallinen ratissa paitsi silloin kun ne radiossa ymmärtää soittaa jotain menevää biisiä.. sit tulee sellainen hyvä fiilis ja alkaa käyttää liikenteen seassa sitä omaa harjaantunutta pelisilmää. hurjat kaistanvaihdot, ja henkeäsalpaavat ohitukset.. x)

 

tämä taisikin olla aika henk.kohtainen kysymys kun ei porukka vastaile.. "mitä se nyt tommosia kyselee.. hittojako se sille kuuluu?"

peace people ;D

Link to comment
Share on other sites

Mulla ei ole Classicissa poppikonetta,kuuntelen vain koneen murinaa,turbon vihellystä,dumpin puhinaa ja kumin ulinaa >:D .Uudemmassa tulee kuunneltua YleX:ää.

Link to comment
Share on other sites

Aamuisin duunimatkalla soi lähes aina Radio Rockin aamupläjäys. Aamuja lukuunottamatta tosin suurin osa ajasta on kiinni joko USB-tikku tai iPodi. Mikäli radioo kuuntelen muuten, niin Basso siellä taitaa olla viritettynä.

Link to comment
Share on other sites

Mä en kuuntele radioo oikeestaan ollenkaan. iLuuriin väsään valmiita soittolistoja, ni ei tarvii koko ajan tökkiä soitinta... ja siitä johtuen täräyttää edellä ajavan pebaan. :) Ei tarvii edes piuhoja, kun saan siirrettyä musaa autosoittimeen bluetoothilla. Näppärää... ^-^

Link to comment
Share on other sites

Mä kuuntelen täällä pääkaupunkiseudulla ajellessani useimmiten Bassoradiota ja muualla sitten omia levyjä tai satunnaisesti Ylen Ykköstä tai Yle Puhetta. Saan näppylöitä Suomirokista, joten tästä syystä näin. Eipä silti, useimmiten kuulen ajaessa vain runflättien pauhua... :)

Link to comment
Share on other sites

Minissä ei minullakaan ole soitinta, joskus tulee kuunneltua kuulokkeilla muttei sekään nautinto ole. Turbon vinkunan ja dumpin puhinan sijaan kuunteleen koneen mouruamista, tuulen puhinaa ja 478 pikkuosan helinää.

 

Normiautossa pyörii N8'n soittolistat FM transmitterin kautta, enimmäkseen Suomi Rock tai LinkinPark niin isolla kun kykenee...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...