Jump to content

O: Uudempi syl.kansi 12G940 lyijyttömälle bensalle


meerha

Recommended Posts

Hakusessa olisi lyijyttömälle bensalle soveltuva 1300 koneen sylinterikansi 12G940 kanavien ja palotilojen hienosäätöä varten. Kannen loppusijoituspaikka on MPi mutta myös SPi:n kannet kelpaavat. Kannen tulisi siis olla ehjä eli ei siis halkeamia...kiitos. Venttiilit jousineen saisivat olla myös tallella.

 

Tarjoa sähköpostiin mitä löytyy...

 

meerha@luukku.com

Link to comment
Share on other sites

Vähän olen kartoittanut tilannetta ja todennut etteivät ne eroavaisuudet kuitenkaan muodosta ylitsepääsemättömiä esteitä. Laturin kiinnitys on kuitenkin MPi:ssä omansa. Pakko luottaa siihen, että laturikin saadaan kiinni kun on pakko... Kunhan kansi nyt soveltuisi edes lyijyttömälle bensalle...kansista tuskin syntyy ylitarjontaa. Toivottavasti ei tartte haalia ulkomailta kokonaista uudempaa Minin raatoa varaosiksi.

Link to comment
Share on other sites

Etsin uudempaa kantta juuri siitä syystä etten ole niin hirveän innostunut jälkikäteen rengastetuista kansista...eli saisi olla ne tehtaan lyijyttömän bensan seetirenkaat valmiina paikoillaan. Vanhoja valurautakansia löytyy pari itseltäkin kaiken varalta omiin vanhoihin koppeihin. Olen hieman vieroksunut kotimaassa jälkikäteen rengastettuja kansia koska pari kertaa on omalla kohdalla seetirengas lähtenyt omille teilleen tehden ikävää jälkeä...

 

Onnistuinkin löytämään ebay.uk:sta sopivan kannen, kysyin toimituskulut Suomeen, ostin kannen ja pistin paypalit kehiin. Kun kaiken piti olla selvää niin myyjä kiipesikin lopulta puuhun...

 

Laturin kiinnitys on tietysti SPi:n kannessa lisätyö mutta enköhän siihenkin saisi tarvittaessa tehtyä asiallisen oman version laturin kiinnitysraudasta.

 

Täytyy nyt etsiä kansiaihiota Suomesta ja jos ei tuota tulosta niin vähän ajan päästä voisin lykätä vastaavan ostoilmoituksen Saksan Mini forumille.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 viikkoa myöhemmin...

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...