Jump to content

O: Uudempi syl.kansi 12G940 lyijyttömälle bensalle


meerha

Recommended Posts

Hakusessa olisi lyijyttömälle bensalle soveltuva 1300 koneen sylinterikansi 12G940 kanavien ja palotilojen hienosäätöä varten. Kannen loppusijoituspaikka on MPi mutta myös SPi:n kannet kelpaavat. Kannen tulisi siis olla ehjä eli ei siis halkeamia...kiitos. Venttiilit jousineen saisivat olla myös tallella.

 

Tarjoa sähköpostiin mitä löytyy...

 

meerha@luukku.com

Link to comment
Share on other sites

Vähän olen kartoittanut tilannetta ja todennut etteivät ne eroavaisuudet kuitenkaan muodosta ylitsepääsemättömiä esteitä. Laturin kiinnitys on kuitenkin MPi:ssä omansa. Pakko luottaa siihen, että laturikin saadaan kiinni kun on pakko... Kunhan kansi nyt soveltuisi edes lyijyttömälle bensalle...kansista tuskin syntyy ylitarjontaa. Toivottavasti ei tartte haalia ulkomailta kokonaista uudempaa Minin raatoa varaosiksi.

Link to comment
Share on other sites

Minitronilla on ainakin ollut uusia MPi:n "tyhjiä" kansia myynnissä kohtuu hintaan, tuli joskus sellainen itsellekin ostettua varuiksi jos joskus tarttee.

Link to comment
Share on other sites

Mikäli MPi:n kansi ei ole vaatimus, niin eihän sitten ole mitään ongelmaa. Tavallisesta kannesta saa tehtyä lyijyttömälle soveltuvan asentamalla seetirenkaat, kuten moneen vanhaan kanteen on ihan kulumisen takia jo ennestäänkin asennettu.

Link to comment
Share on other sites

Etsin uudempaa kantta juuri siitä syystä etten ole niin hirveän innostunut jälkikäteen rengastetuista kansista...eli saisi olla ne tehtaan lyijyttömän bensan seetirenkaat valmiina paikoillaan. Vanhoja valurautakansia löytyy pari itseltäkin kaiken varalta omiin vanhoihin koppeihin. Olen hieman vieroksunut kotimaassa jälkikäteen rengastettuja kansia koska pari kertaa on omalla kohdalla seetirengas lähtenyt omille teilleen tehden ikävää jälkeä...

 

Onnistuinkin löytämään ebay.uk:sta sopivan kannen, kysyin toimituskulut Suomeen, ostin kannen ja pistin paypalit kehiin. Kun kaiken piti olla selvää niin myyjä kiipesikin lopulta puuhun...

 

Laturin kiinnitys on tietysti SPi:n kannessa lisätyö mutta enköhän siihenkin saisi tarvittaessa tehtyä asiallisen oman version laturin kiinnitysraudasta.

 

Täytyy nyt etsiä kansiaihiota Suomesta ja jos ei tuota tulosta niin vähän ajan päästä voisin lykätä vastaavan ostoilmoituksen Saksan Mini forumille.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kansiaihio hommattu sumujen saarelta... Kiitos Mini 1380:lle vinkistä, että uusia "tyhjiä" aihioitakin on ollut joskus saatavilla. Eli uuden ja tyhjän, hieman kanavien puolelta pintaruosteisen kannen sain hommattua...80 puntaa maksoi...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...