Jump to content

Lontoosta Tukholmaan


Turbo 69

Recommended Posts

Tämä ei varsinaisesti kuulu Mini aiheeseen,mutta kuitenkin.Oliko teistä kuinka moni tuhkajumin takia "pakkolomalla"?Minä olin vaimon kanssa just sillon Lontoossa,tuli 5 ylimääräistä lomapäivää.Sitten se pointti,tultiin Lontoosta Tukholmaan bussilla (harmi ettei Minillä).Onko euroopan kävijöillä veikkauksia,paljonko meni aikaa?Matka n.1500 mailia.Kerron myöhemmin koko tarinan paluumatkasta.

Link to comment
Share on other sites

Oltiin "itse pääkallonpaikalla" eli Islannissa Reykjavikissa juuri kun tulivuori poksahti. Reykjavikissa ei silloin huomannut mitään , ei edes 50 km päässä tulivuoresta, jossa käytiin. Kenttä oli joko ajan auki ja sisäinen ja USA:n lennot pelasi koko ajan. Tosin saimme olla 3 extra yötä Islannissa ja paluuseen oli aikaa 10min, sillä lennot Trondheimiin ratkesivat äkkiä. Trondheimistä bussilla Haaparannan kautta (=26h) kotiin, oli "tosi " hauskaa...

Ei muuten näkynyt yhtään vanhan mallista Miniä , muutama uusi MINI tuli vastaan.

Link to comment
Share on other sites

Ei liity suklaa himoiseen kuskiin,tämä oli seuraava kolmen bussin satsi.En nähnyt itsekään Lontoossa 7 päivän aikana kuin 10 vanhaa miniä,uusia oli joka nurkalla.

Link to comment
Share on other sites

Onko euroopan kävijöillä veikkauksia,paljonko meni aikaa?Matka n.1500 mailia

 

 

Hmmmm... Arvioisin, että matkaan meni jokseenkin paljon enemmän aikaa kuin itselläni melko tarkkaan vuosi sitten, jolloin ajoin MINIn lautalle Doverissa klo 13 paikallista aikaa ja Tukholmaan saavuin seuraavana päivänä klo 16 aikoihin...  Belgian suklaatehtaat sai tuolla kertaa jäädä väliin.  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Lupasin kertoa tään loppuun,jos jotain kiinnostaa.Aikaa meni 30h.Lähtö ke 15.00 Lontoosta,kanaalin ali (tulipa sekin koettua)Ranska,Belgia,Hollanti,Saksa.Saksan puolella Tanskan lautalle meno meinasi estyä bussifirman voiton tavoittelussa,ei kuulunu lauttamatka hintaan(Lontoo-Tukholma 350£)Kerättiin kolehti n.6€ nuppi ja päästiin suoraan yli.Ruotsin läpi kelloa vastaan kilpaa,lautta lähtisi to 19.15.Eräs porukasta sai puhuttua lautan odottamaan 1/2 tuntia.Siljan terminaalissa 19.35,onneksi räntäsateinen Tukholma oli hiljainen,että ehdittiin.Kuskit (2kpl) joutuivat lähtemään saman tien takaisin Lontooseen.Laivassa melkein heti punkkaan,ei paljon iltaelämä iskenyt huonosti nukutun yön jälkeen.Aamulla Turussa junaan kohti Hesaa.Pasilasta taksilla lentoparkkiin Miniä hakemaan.Viimeinen etappi kohti Kotia alkoi 10.15,eipä ole ennemmin 330km tuntunu menevän yhtä nopeasti.Kotona taukoineen 16.00.Joka tapauksessa mahtava reissu vaikka kalliimmaksi kävikin kuin alkuperäinen suunnitelma,3pv,nyt 5pv pitempään. :)) Kun olis ollu vähän paremmin raha-asiat olisin ostanu Minin sieltä ja tullu sillä.Katotaan sit ens kerran kun sinne mennään.(Vaimo ihastu Lontooseen) :'(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...