Jump to content

Pissapoika ei pissaa


mini2mii

Recommended Posts

Moi!

 

Mulla on R55 Cooperissa seuraavanlainen ongelma: Painan tuulilasinpesunappia, mutta ei tule pesuliuosta. Pyyhkijät kyllä

liikkuu edestakaisin, mutta en kuule sähkömoottorin ääntä. Olen tarkistanut nesteet ja sulakkeet. Olisiko sittenkin pumpun sähkömoottori kärventynyt?

Muilla samanlaisia kokemuksia? Minkä hintainen remppa?  :-\

Link to comment
Share on other sites

Mulla on ollut just tota samaa vaivaa ja aina vain pakkasella. Ilmeisesti pissapojan moottori jäätyy aina välillä, koska pari tuntia lämpimässä tallissa saa systeemin taas toimimaan. Hienoa tekniikkaa... Nesteistä tai letkujen tukoksista ei ole kyse. Ne on tsekattu.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Huomasin tässä viikko sitten että takalasin pissapoika ei toimi. Moottori kyllä surisee ja pyyhin heiluu, mutta nestettä ei tule pihalle. Ei se jäätynytkään ole kun ei toiminut kun pidin auton päivän lämpimässä eikä silti toiminut. Onko kukaan purkanut sitä takalasin pakettia? Onko mitään vinkkejä?

Link to comment
Share on other sites

Biltemasta saa tuulilasinpyyhin osastolta kätevän työkalun, ns. suuttimien aukaisijan. Biltema tuotenumero 19258, hinta alle 3 ekee, eikä vie hanskalokerosta paljoa tilaa.

 

Se on sellainen puolikkaan kuulakärkikynän kokoinen pötikkä, jossa on pari kunnon karheaa metallipiikkiä, joilla saa töhnät ronkittua suuttimista.

 

Lisäksi ne on riittävän jämäkät, että suuttimen voi kääntää oikeaan asentoon, jos ruikkii minne sattuu.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...