Jump to content

Maalaria Minille Uudenmaan alue?


Ioni

Recommended Posts

Osaakos kukaan suositella hyvää ja kohtuuhintaista maalaria Minille? Omassa Minissä on pari pienehköä paikkamaalausta tehty (ruosteenalkua ollut) sekä joku juntti naarmuttanut koko kyljen avaimella tmv. Samoin takakontti vaihdetaan todennäköisesti uuteen. Järkevämmäksi tulee varmasti maalata koko auto uusiksi, pl katto joka on valkoinen.

 

Uudenmaan alueelta etsitään, jos tunnette hyvän maalarin tai teiltä itseltänne löytyy paikka, aikaa ja taitoa niin privalla tavoittaa ja saa tarkemmat tiedot. Eli pohjatyöt sekä maalaus ja jälki saisi olla katseenkestävää.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hyvien maalarien ei tarvitse itseään mainostaa ;)

Turun suunnalla on yksi hyvä ::).

Tuttu tältäkin palstalta!

Saa nähdä kommentoiko tähän??

Jos ei, niin ei taida kiinnostaa.

Link to comment
Share on other sites

jos et etsi halpaa maalaria niin kannattais kysyä paikkakuntasi maalaamoista joissa on paljon töitä sieltä tulee todennäköisesti hyvää jälkeä ihmiset eivät veisi autoa muuten sinne maalattavaksi,mini on hankala auto maalarille pohjatöitten suhteen kun siinä on paljon uria ja listoja on tehtävä paljolti käsipelillä koneella ei pääse moneenkaan paikkaan,aina on muistettava että virheetöntä ylivetoa ei ole olemassa jos ammatti maalari tarkastaa jäljen,näin puhuttiin maalareitten saunaillassa paikalla noin 10 ammattimaalaria ja10peltiseppää kaikki oli yhtämieltä,mutta jos asiakas on tyytyväinen ja sen mielestä on virheetön niin sitten maalaus on onnistunut hyvin,onnea etsintöihin :)

Link to comment
Share on other sites

aina on muistettava että virheetöntä ylivetoa ei ole olemassa jos ammatti maalari tarkastaa jäljen,näin puhuttiin maalareitten saunaillassa paikalla noin 10 ammattimaalaria ja10peltiseppää kaikki oli yhtämieltä,mutta jos asiakas on tyytyväinen ja sen mielestä on virheetön niin sitten maalaus on onnistunut hyvin

 

:o :o ::)    Tuliko tappeluja loppuillasta???  ::)

 

Kun nuo kaksi ammattikuntaa ei oiken tahdo sopia samaan saunaan varsinkin jos otettu vettä vahvempaa mehua....  ::)

Link to comment
Share on other sites

ainahan sitä kissanhännänvetoa on ollut ilmassa,peltiseppä ei osaa oikoa ja hioo liian karkeella,maalari ei osaa kitata ja rutisee turhista ja sinne päin,tappeluita ei ole koskaan tullut onhan nämä ammattikunnat kuitenkin aika pienet suurin osa tuntee toisensa vuosientakaa,saunanlauteilla loppuillasta kaikki on huippu maalareita ja pläkkäreitä :) :) :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...