Jump to content

-2002:n PIPPURIN OVET/LUKOT JÄÄSSÄ???


skpv

Recommended Posts

Moi kaikki harrastajat!

 

Mamman piti saada moinen auto, eihän näillä paljon ajeta eli pietään lähinnä harrasteautona, mut ei voi paljon ajaa kun ei pääse sisälle...On rasvattu ja kuivattu, mutta onko jokin tietty kohta minne jäätymisenestoja tyrkittäis???

 

Onko muilla ollu moisia ongelmia??? Saiskoon vinkkejä???

 

[edit]

Link to comment
Share on other sites

Terve

 

Tämä kuuluisi varmaan tuonne BMW osastolle mutta samapa tuo..

 

Yleensä ainakin pesun jälkeen tuppaa jäätymään tuo oven kahvasta se sisäpuoleinen musta muoviosa. Jos on pahasti jäätä tai lunta niin ikkunat eivät pääse laskeutumaan sitä paria millimetriä jotta ovi aukeisi paremmin, mutta kyllä noissakin tapauksissa mielestäni se ovi aina on auki mennyt tästä huolimatta.

 

Muuten en nyt muuta keksi, tiivisteet tietenkin pitää voidella ettei niistä kanita. Ja pistäthän sitten öljyä, ei mitään lukkosulia tjms.

Link to comment
Share on other sites

Vanha intiaanien poppakonsti (muillekkin kuin mineille) aukaista jäätynyt ovi/lukko (muillakin kuin kuumailmapuhaltimella tai sorkkaraudalla tai sitten kuten eräs oli tehnyt eli rälläkällä hondasta lukko pois) on laittaa muoviseen kauppakassiin kuumaa vettä ja pitää sitä jonkin aikaa ovea/lukkoa vasten.

 

Aseöljy on aikas hyvä noissa voitelu hommissa. Monesti vain pitäs purkaa ovipahvit että pääsee oikeaan paikkaan suhauttaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Haloo... Käyttääkö kukaan muuten talvipakkasilla nuita sisätilan lämmittimiä?

 

Taitaa olla niin että ei kannata käyttää, kondensoituu vesi tuonne ovien sisään ja lukot yms ovat sitten jääässä. Ja kun olet onnellisesti työpaikan tms pihassa et pääse kuin perakontista ulos. Lukot ovat jäätyneet sitten matkan varrella iloisesti.

 

Mutta samahan tuo olisi laittaa suosiolla talviunille kun eka pakkaset tulee.

 

>:(  ;D

Link to comment
Share on other sites

Ei ole lämmitintä, mutta tosiaan kuskin ovi on usein ollut jäässä. Sen on 90%:sti saanut auki renkkaamalla kahvaa (onneksi), mutta joskus on pakko siirtyä repsikan ovesta.

 

Tuo onkin sitten ollut ainoa pakkasesta johtuva vaiva, muuten ihan hyvä talviauto. Moottorikin lämpeää todella nopeasti.

Link to comment
Share on other sites

Heh kävipä taas perinteisesti. Tunti sen jälkeen kun kirjoitin tuon edelläolevan viestin en saanutkaan autosta turvavöitä ulos :D

 

Vähän verhousta kun raotti niin huomasin että koko B-pilarin sisäpuoli oli jään peitossa, ja se oli myös samalla jäädyttänyt turvavyön seinään kiinni. Onneksi ei sen isommasta viasta ollut kysymys, mutta ihmettelen mistä se jää sinne on päässyt. Ja miten se tällaisella pakkasella on päässyt edes sulamaan... yksi teoria on, että lasikaton vesikourut ovat jäässä ja sulanut vesi tulee muuta kautta rakenteiden sisään :-/

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...