Jump to content

Ryönää


Hiffe

Recommended Posts

Ohjelman esittelyn perusteella saa ihan jäädä katsomatta...  ;D  

 

23:20 Törkytorstai: Häiritsevä tekijä

UUSI SARJA. Brittiläinen stand-up-koomikko Jimmy Carr juontaa ehdottoman erilaista game show'ta. Vaikeusasteiltaan tavanomaiset kysymykset muodostuvat haasteellisiksi epätavanomaisen vastaustavan tai vastauksen aikana tapahtuvan häirinnän vuoksi. Vastaaminen kertolaskuun ilman silmien räpyttelyä ja lävistyksen saaminen tai chilimukin kumoaminen jokaisesta oikeasta vastauksesta asettavat paineita oikein vastaamiselle. Vaikka palkintona onkin henkilöauto. Sekin tosin voi olla entinen auto, mikäli neljästä kilpailijasta voittajaksi selviytyvä vastaa viimeisiin viiteen kysymykseen väärin. Jokaisesta väärästä vastauksesta auto saa tuhoavan iskun. Brittiläisellä Channel 4 -kanavalla aloittanut show on vallannut jo USA:nkin markkinat. Jimmy Carr oli ohjelmasta ehdolla Kultaisen ruusun voittajaksi vuonna 2004. Ensimmäisessä jaksossa kilpailijat saavat sähköiskuja, irstailevat nudistien kanssa ja välttelevät linnunkakkaa. Palkintona on upouusi auto. Englantilainen sarja.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 5 months later...

Tänään tulee teeveestä vuoden 2000 Puhallettu 60 sekunnissa, siitähän tuskin kannattaa kauheesti innostua  :)

 

Sen sijaan silmään särähtää, kun Hesarin toimittaja kirjoittaa  arvostelussaan alkuperäisestä vuoden -74 pätkästä, että se on "kehnona pidetty". Jaa, vai niin  :(.

 

Car Chase-leffat ei toki oo kaikkien mieleen, muuta kyllä alkuperäinen -74 Puhallettu 60 sekunnissa on lajityyppinsä ykkönen. Vai mikä muu muka?  :)      

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...