Jump to content

Jarruongelma


4minis

Recommended Posts

Kyseessä on 998 cooperin jarrusatulat. Uudet männät ja tiivistekumit. Varsinaisen tiivisteen ura puhdistettu ja männät ja kumit voideltu. Pölysuojakumi ja metallirengas laitettu vasta kun mäntä on työnnetty satulaan. Mäntä menee käsin painamalla. Seuraavana päivänä mäntä ei liiku yhtään ulos, kuin olis hitsattu. Esim. letkun reijästä pitää lyödä tosi lujaa. Mitä tapahtuu ja miksi??? Kertokaa tietäjät tai ainakin arvailkaa! T. Juha P

Link to comment
Share on other sites

Ei ole tullut kommentteja. Sanoin tuossa edellä, että tiivisteet on uudet. Käyttämättömät ne ovat mutta olleet kyllä varastossa jo aikoja. Jotenkin ne eivät ehkä ole sellaiset kuin minusta pitäisi olla. Ne on jotenkin "tahmeat". Silti tuntuu uskomattomalta, että ne tarttuvat niin tiukkaan. Viimeinenkin "testikappale" lähti ruuvipenkissä letkun reijästä pultilla puristamalla ihan kunnon voimalla. Uudet tiivisteet lienee tilattava. 

Link to comment
Share on other sites

18 tuntia sitten, 4minis kirjoitti:

Ei kuule pumppaus riitä. Niin on tiukassa. 

Niin mutta mä kysyinkin, että koetitko pumpata painetta?

Pitäähän se mäntä sietä kuitenkin ulos saada, joskus vanhatkin on tosi jumissa. Esim. hydron pumppu!

Link to comment
Share on other sites

Joo kyllä pumpattiin mutta ei hellittänyt. Satuloissa oli uudet männät vanhoilla tiivisteillä joista yksi vuoti. Ne lähtivät liottelemalla ja paineilmalla ulos. Kasattuna uusilla vain yksi puolikas antautui paineilmalla. Kaksi ruuvipenkissä painamalla letkun reijästä pultilla. Yhtä en itse saanut ulos ja vein sen pajalle missä saivat sen ilmeisesti kovemmalla paineella  pois. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 viikkoa myöhemmin...

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...