Jump to content

J.Salla

Jäsenet
  • Viestit

    55
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    3

Käyttäjän J.Salla kaikki viestit

  1. Sunnuntaina klo 13 kokoonnutaan merijakamolla. Nyt toivotaan kokoontumiseen mahdollisimman runsasta osaanottoa!
  2. Kokoonnutaan lauantaina klo 14.00 merijakamolla.
  3. Mitäs jos vaihdettais nykyinen kokoontumispaikka uuteen. Päivä ja aika pysyisivät samoina, ainoastaa paikka vaihtuisi. Jatkossa kokoonnuttaisiin Suvitien Merijakamolla, osoitteessa suvitie 4. Nähdään siis tulevana sunnuntaina merijakamolla.
  4. Moi. Hiljasta tuntuu vielä olevan. Vois sitä huomenna klo 14 pitkiksellä tulla piipahtaa ja kattoo ketä paikalle ilmestyy.
  5. Löytyiskö keltään oven avausvaijeria mk2 miniin? Yksikin riittäisi, mutta jos löytyisi kaksi niin aina parempi. Jos löytyyy, niin YV:llä tavoittaa.
  6. Tällaisen näköinen on tuo puuttuva osa moottorissa paikallaan. Sisään menevä "holkki" osa yltyy virranjakajan käyttöakseliin asti.
  7. Kokoonnutaan huomenna pitkäjärven kioskilla klo 11 josta sitte ajellaan yhdessä tuonne pyhärantaan.
  8. Moi. Olisko kiinnostusta siirtää sunnuntaina 12.7 oleva kokoontuminen, lauantaille 11.7? Lauantaina 11.7 olisi pyhärannassa Suojalan Motor Show klo 12.00- 18.00 ja minejä on paikalle pyydetty. Mikäli kiinnostusta löytyy, niin olisko lähtö porukalla sitte klo 11.00 pitkäjärven kioskilta?
  9. Rippijuhlissa eilen, ens kerralla olen taas paikalla.
  10. Tulevana sunnuntaina 10.5 klo 14.00 Pitkäjärven kioskilla, tämän vuoden ensimmäinen kokoontuminen..
  11. Silloin kun omaa miniäni rakensin, niin törmäsin samaan ongelmaan. Minä muokkasin putken omaani sopivaksi, kaasupillillä kuumentamalla. Onnistuu helposti ja pakosarjakin pysyy "siistinä", toisin kuin rälläköimällä ja hitsaamalla. Se onko sillä siisteydellä väliä, on taas rakentelijasta kiinni.
  12. Toukokuun kokoontuminen on nyt takana ja kesäkuun kokoontuminen on 8.6 eli noin kolmen viikon päästä. Eilisessä kokoontumisessa sovittiin kesäkuun kokoontumisesta seuraavaa. Kokoonnutaan 8.6 pitkäjärven kioskilla klo 14.00 josta lähdetään letkassa (n. Klo 14.15) kohti uuttakaupunkia. Ajellaan rantatien kautta pakkahuoneen rantaan kahville jonne saavuttaan vähän kolmen jälkeen. Toivotaan että paikalle tulisi ministejä myös muualta, esim. uki, laitila, turku alueelta.
  13. Siirretään tämä eka kokoontumine viikolla eteenpäin. 18.5 klo 14 pitkäjärven kioskilla on ensimmäinen kokoontumispäivä. Kesäkuussa palataan taas ns. normaali aikaan, eli kuukauden toiseen sunnuntaihin.
  14. Kappas niin onki. Jos tämä eka kerta pidettäis viikon myöhässä eli 18.5 ja sit palattais oikeaan aikaan.. Sopisko kaikille??
  15. Toukokuus alotetaan kokoontumiset ja aikahan oli kuukauden toinen sunnuntai klo 14 ja paikka on sama. Elikkä 11.5 klo 14 on eka kokoontuminen.
  16. Mikäli teipata haluaa, niin kannatta laittaa mattapintainen teppi eikä kiiltävää teippiä. Teippiä asentaessa joutuu käyttämään lastaa ja vaikka lasta olisi kuinka pehmeä, niin se naarmuttaa.. Tosin puhun mustan teipin asentamisesta, jossa naarmut näkyy varmasti helpoiten. Teipin alta näkyy myös epätasaisuudet ainakin yhtä hyvin kuin maalinkin, eli pohjat täytyy olla hyvät.
  17. J.Salla

    "rakennettu mini"

    Pikemminki karsee näköne viritelmä. :-)
  18. Huomenna taas kokoonnutaan!! On varmaankin viimeinen kerta tänävuonna, niin nyt kaikki paikalle.
  19. Lauantaina saatiin vihdoinkin tuota kuukausittaista tapaamista sovittua. :) Sovittiin niin että kokoonnutaan aina kuukauden toinen sunnuntai klo 14.00, tuolla pitkärven kioskilla. Ennen kuin autot menee talviteloille niin kerjetään vielä jokusen kerran kokoontumaan. Merkintöjä kalenteriin tuoksi päiväksi (8.9),että saadaan mahdollisimman monta autoa paikalle.
  20. Juttelin tänään poroholman tapahtuman järjestäjän kanssa. Paikalla tarttis olla jo noin klo 10.00 ja siksi varmaan tartis kokoontua tuonne pitkäjärven kioskille 9.30. Pyysivät myös alkuviikolla ilmoittamaan miten monta autoa on tulossa, niin järjestävät meitä varten tarpeeksi tilaa. Jokainen kuka tulee omalla autolla niin ilmoittautukaa tiistaihin mennessä 0403540770, ilmoitan sitten määrän järjestäjille. Jos joku tietää sellaisen ministin kuka ei tätä foorumia seuraa, mutta olisi kuitenkin tulossa mukaan, niin siitäkin viestii samaan numeroon.
  21. Tapahtuma alkaa poroholmassa klo 11.00, et kulttuurimatkalaisetkin kerkee muutamaks tunniks mukaan. :) Kokoonnutaanko pitkäjärve kioskille viim. 10.30 ja jatketaan siitä porukalla pelipaikalle?
  22. Poroholman sivuilla ei ole tuosta ajasta mitään. Kyllä sinne paikanpäälle mielestäni kannattaa mennä hiukan ennen kuin tapahtuma alkaa. Vois olla parempi et nähdään jossais ennen ja mennään sitte porukalla paikalle. Katsotaan aika ja paikka lähempänä ajankohtaa. Varmaan joku säävarauskin kannattaa ottaa huomioon.
  23. Mahtaisko löytyä halukkaita osallistumaan lauantaina 17.8.13 poroholman Power & Motor Show:n ? Jos saatais sinne minejä paikalle, niin olis helpompi sopia noista kuukausittaisista tapaamisista ja näkis onko niihin yleensäkkään halukkaita.
  24. Mukana ollaa jos vaan muitakin halukkaita ilmoittautuu. Tiistai päivä vaikka klo 18.00, sopis mun aikatauluihin kaikkein parhaiten. Mutta katsotaan millaisia muita ehdoituksia paikan ja ajan suhteen tulee.
  25. J.Salla

    mini ei starttaa

    Mittasin vielä omasta tuon vaijerin ja kyl siihen riittää tuo vakiopituus. Siihen miks se ei sulle riitä, en kyl keksi mitään syytä. Katsos minisparesin sivuilta, heillä on muitakin pituuksia myynnissä. SAE 20 tai 30 sopii siihen tarkoitukseen hyvin. Jos olen muiden mielestä väärässä, niin korjatkaa ihmeessä.
×
×
  • Luo uusi...