Jump to content

koikkis

Jäsenet
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

koikkis last won the day on 29. Maaliskuuta 2016

koikkis had the most liked content!

koikkis's Achievements

  1. koikkis

    mini ei starttaa

    okei...mikäköhän tuos sit on vikana ku yritin ainaki vetää sen lyhintä reittiä ja jäi sit kuitenkin muutaman sentin vajaaksi?? mikäköhän ois hyvä öljy su-kaasuttimiin ja kuinka paljo sitä pitäs sinne laittaa??
  2. koikkis

    mini ei starttaa

    okei ja mulla on keskimittarinen tuo auto
  3. koikkis

    mini ei starttaa

    juu sain sen käyntiin loppu viimein :) en tiedä mikä loppu viimein oli vikana vai oliko sitten vain monien asioiden summa...joten kiitos kaikille vinkeistä...enää ei olis kuin nopeusmittarin vaijeri ongelmana kun ei ylety lohkoon millään kiinni vaikka kuinka yrittää venyttää :/ onkohan noita vaijereita erimittaisia eri koneissa?? itselläni on 1275 moottori tuossa...sais vain sen vielä kiinni niin vois viedä leimalle ja pääsis nautiskelemaan minin kyydistä ;)
  4. koikkis

    mini ei starttaa

    kiitos kaikille avusta ja hyvää kesän jatkoa!! viestin saa poistaa nyt
  5. koikkis

    mini ei starttaa

    okei,pitää kokeilla tuota suoran virran antamista startille...olen itseki miettiny tuota virtalukon juttuu mutta en oo vielä kokeillut sitä...kiitoksia taas hyvistä vinkeistä :) olen ite vasta alotteleva mini harrastaja joten on mukava saada teiltä vinkkejä asioihin.
  6. koikkis

    mini ei starttaa

    juu,se oli minitronilta tilattu tehdaskorjattu startti tämä toinen...siis tein johdot jotka laitoin plussan starttisolenoidiin ja miinusta kokeilin runkoon ja koneeseen eikä ne auttanut asiaa...vanha startti pyöritti kyllä irrallaan kun antoi akusta virtaa siihen suoraan...voisko syynä olla tosiaan solenoidin maadoituksessa??
  7. koikkis

    mini ei starttaa

    maajohdot on nyt uusittu akulle ja koneen maadotus,mutta nekään jutut ei auttanut...otin tulpat pois jottei puristuksia olis nii sillo jaksoi pyöriä vaivoin hetken ja sit hiipui taas eli startti on kunnossa muttei vaan niinkuin jaksais...juu kokeilin tuota akun siirtoa ja laitoin plus kaapelin solenoidiin kiinni ja monista eri paikoista kokeilin laittaa miinusta maihin mut ei auttanu sekään
  8. koikkis

    mini ei starttaa

    okei,pitää tarkastaa onks se kunnossa..
  9. koikkis

    mini ei starttaa

    moottorin vai starttisolenoidin maadoitus??ottaako solenoidi muuten maan kiinnikkeen kautta vai pitääkö laittaa erillinen maajohto johonkin?
  10. koikkis

    mini ei starttaa

    ei vain tykkää mini startata :( starttisolenoidi vain naksuu kun avaimesta kääntää..uusia osiakin hommasin siihen mutta ei auttanut.(tehdas kunnostetun startin,starttisolenoidin,akun)missä se vika oikein luuraa??? auto ei ole käynyt mulla koskaan vielä.
  11. missä on vika? kun mini ei starttaa vaan kuuluu pelkkää naksuntaa startista.startin hampaat ei ota kuin vähän vauhtipyörän hampaisiin..ja mikä tuo kytkinkopan päässä olevat mutterit on josta menee akseli tai joku kytkinkopan sisään?
  12. koikkis

    minin vetarit

    ok..kiitoksia tiedosta
  13. koikkis

    minin vetarit

    ok..jäi vain tosiaan eturenkaat melko kauas takavanteista eikä oikein näytä tuollasena hyvältä silmälle...mistä noit leveitä rumpuja sais takapäähän ostettua???
  14. koikkis

    minin vetarit

    onko nuo rumpujarrullisen ja levyjarrullisen minin vetoakselit saman pituiset???kun laitoin renkaat/vanteet alle niin eturenkaat jäivät vain paljon ulommas kuin takarenkaat???
×
×
  • Luo uusi...