Jump to content

Pehu

Jäsenet
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Pehu kaikki viestit

  1. Nojoo.. Kylhän tää sellanen prokkis on, et ei pitäisi myydä.. Kahtotaan nyt hetki :) Tallitilat vaan alkaa loppumaan :)
  2. Noniin tästä jollekkin huippuprojekti! Pistetään nyt hinnaks sit vaik 1600€ Pelkkä etukelkka jo maksaa nii prrrrrkleesti :)
  3. Motivaation/Tallin kadottua myydään kunnon projekti. - Kori on -69, sisällä kaaret, ollut joskus ilm. kilpailukäytössä. Paperit on. - Opel 1.4 16v Moottori/5v laatikko, olikohan vm-96. 90hp, eli varmasti vakionakin jo vie jollain tapaa tätä koria. - Penkit -96 Corsasta eteen. - Moottorille sopiva Allspeedin etukelkka. - Konin uudet iskarit. - Zeemax tyyppinen lasikuituinen korisarja. - Vems moottorinohjausboksi Ei todellakaan mikään viikonlopun kasausprojekti, mutta ruostehommia ei ole. Auto siis täysin osina, keula mm kokonaan irti. Uutta naamapeltiä ja lokasuojaa on eteen. Lasit löytyy ja luukut. Paljon osia mm puretusta 90 luvun ministä mukaan.Jne jne. Orkkista tästä on melko turha lähteä tekemään, koska mm saumat poistettu. Ja könttänä mieluiten myydään, eikä osa kerrallaan. Hinta katotaan tarjousten mukaan, mutta heti voi sanoa että mitään satasten tarjousta turha lähteä edes ehdottamaan, viikon vanhaa maitoa saa halvalla :) Lisätietoja saa soittamalla. 045-3171868 / Pekka Auto Hausjärvellä.
  4. Pehu

    Hyvää Joulua!

    HouHouHou! Hyvää joulua!
  5. Pehu

    takalevyjarrut

    No toi vähän sitä varten et näkee Ø levyistä, ja missä autoissa/malleissa samoja, yms muuta saissee...
  6. Pehu

    takalevyjarrut

    Palatakseni vanhaan aiheeseen, sattu se mainostamani sivusto taas esille, eri osoitteessa kylläkin.. Jos tosta nyt mitään apua on... Levyt ainakin näyttää että mihin kaikkiin käy... http://www.brakeworld.co.uk/brakeworld/appguide/webframe.htm
  7. Muutetaas hiukan hintapolitiikkaa jos sais helpommin talliin tilaa.. Edellä mainitut 1000cc kone/laatikko + 1300cc alakerta+kansi = 200 yhteensä. 2kpl 850cc kone/laatikko 50 yhteensä.
  8. Pehu

    takalevyjarrut

    Joo se sivusto mikä mul oli sillo, ni ties vaan kaikkien merkkie/mallien orkkis levykoot/satulamallit, ja pysty hakemaan jos jossain oli samoja, eli helevetin näppärä tohon, etsimään pienelle levykoolle sopivat satulat.. no se kumminkin näköjään historiaa.. saahan ne muutenkin, vaikka sit tuostakin, ei toikaan huono kataloogi ole.. Tuli jarruista mieleeni, enne ollut siinä käsityksessä et JOS laitat mallisarjan tehokkaiman koneen ja jarrut, tulee jarruista prosentit, eli kanta auto vaikka 850 ja sit kilkkeet 1300...Ainoo et ei tule proosentteja on että laitat vielä paremmat.. No katastus insnjööri sano et ei niistä mallisarjan tehokkaimmastakaan tule, eli ei vaadi siitä parempia, en tiedä mistä tämäkin luulo oli peräisin, mutta oli kumminkin ::)
  9. Pehu

    takalevyjarrut

    Jooo.rahalla saa ja hevosella pääsee jos ei viitti yhtään ite selvittää satuloista ja levyistä.. Ja jos oikein ymmärtänyt niin Minizz:kin tekemässä ite enempi ku ostamassa... Mutta eikös minissä levyt takana ole vaan enempi show meininkiä, rummutki kaiketi pelaa ton painoses riittävästi... Ei sillä, ymmärrän kysymyksen, jos joku on keksiny jotain viksua/halpaa, ni sitä tarvi uudestaan keksiä... Levyt ja satulat löyty jostain ossast aika näppärästi. näky sekin sivu kaatuneen, eli varaosaliikkeen katalogeihi vaan...
  10. Flipistä kuvia... http://www.kolumbus.fi/~w408965/Mini/prokkis/flippi1.jpg http://www.kolumbus.fi/~w408965/Mini/prokkis/flippi2.jpg http://www.kolumbus.fi/~w408965/Mini/prokkis/flippi3.jpg http://www.kolumbus.fi/~w408965/Mini/prokkis/flippi4.jpg Tossa ne puutteet aikalailla näkyykin..
  11. Tänään bongasin Riihimäellä melkein naapurista toooooosi siististi entisöidy valkoisen Mk1:n, tai sit oli vaan look a like. Meinasin jo mennä silmäilemään lähempää, vaan enpä sit kehdannut ;D Täälläpäin kun noita ei liiemmin ole, pahnapuhaltimia tuntuu olevan ihan liikaakin. ::) Kuka tunnustaa omakseen? ;)
  12. Sehän näyttää siltä ku se ois ollu siel aina. Perässä tullaan, hitaasti mutta varmasti !! :D
  13. Lisätään nyt listaan vielä -90 1000cc kone ja laatikkokin, koneessa kiinni: startti, jakaja,ö-suodatin sekä pako ja imusarjat... kaasarikin taitaa löytyä.. Myytiin minulle toimivana pakettina, oli autossa kiinni. Ite en ole pyöräyttänytkään konetta, ei ole tarvetta moiselle. Paketti ollut tallissa jouten. H: 200 Sit ois 1300 alakerta(lohko) + kansi, ne on erillään, ja kansi on tyhjä.. Hp: 200 On tossa jotain muutakin pientä jouten... Harrastus ei lopu, vaan on erimerkkinen tekniikka konehuoneessa niin ei tarvetta..
  14. Pehu

    Erikoiset sylinterikannet

    Ei taida ainakaan täällä pikkupaikkakunnalla onnistua, kun kuulemma suhteessa eniten hylkyjä koko maassa :'( Eikös se riitä että käy penkissä ottamassa todistuksen tehoista? Oli se alkuperäinen teho moottorissa mikä hyvänsä? No tästäkin varmaan sais eri vastauksen eri konttoreilta..
  15. Pehu

    Erikoiset sylinterikannet

    Saahan sitä laittaa minkä merkkisen koneen hyvänsä, kunhan tehot ja massa ei ylity, oliko se nyt 20% ja kuutiotilavuus 25%, vai toisinpäin... Suzukin koneessa tais tehoa olla n. 100-110hp , et hiukkasen joutuu ahistamaan sitä penkkiin.. Mut jos se puhallinkin sit siihen on ympätty, ni tarpeeks pientä holkkia vaan imupuolelle ;) Se sitten että kun kelkan ja voimansiirron joutuu muuttelemaan, ni tarvii kaiketi olla tarkkana, tai sekin on kai aika paljon katsastajasta kiinni, notta onko vaimo ollut suosiollinen edellisiltana... :D Itse kun kyselin nuilta viranomaisilta sillo tota kelkan muuttelua, ni tuli ihan ristiriitasia lausuntoja, eli ylemmis käsis ollaan ;D
  16. Pehu

    Erikoiset sylinterikannet

    Kyllähän joku vaikka Suzukin 1.3 16v GTI kiuas ois ihan hyvä vaihtoehto..
  17. Pehu

    Erikoiset sylinterikannet

    Joo en muista mallia, ja kansi on laatikossa ties missä täl hetkellä, mutta 1.2l 16v kansihan se oli. Ja se mitä oston jälkeen sitä silmäilin, ni kyl se pitäis olla tehtävis. Nyt vaan on ollut noi korihommat ajankohtasia.. Just kyl mietin, kun tää aihe pomppas, et ottais sen esiin ja mitottas/piirtäis CAD:lle ja rupeis suunnitteleen.. En oo minä ainakaan löytänyt vielä tommosta konversioo tehtynä, ja sillon kyselin jo ihan enkelsmannin pojiltakin. Sen verran oli ne pojat tutkinu kys. vaihtoehtoo, et venat yms ois paremmat virityksen kannalt ku BMW:s, tiedä sit. Ja se mitä itse oston jälkeen eka tarkastin, oli tietty palotilojen paikat/etäisyys, ja se kyl täsmäs. On jo kyl kovat suunnitelmat (eikös aina) kunhan saa piirrettyä Cad:lla ja vastaavasti lohkon, ni siitä sit toteuttaa. Kun töissä käytän tommosta uudenkarheeta vaakakarasta työstökeskusta, niin aattelin joku kaunis pyhäaamu sillä raapasta, jos se on tosiaan tehtävis. Mut eikös sulla ollu jo se GM menossa sinne konetilaan, niinkuin mullakin 2 konetta odottamassa heti tän testin jälkeen. Jotain puhetta silloin olikin täst talvest ;)
  18. Pehu

    Erikoiset sylinterikannet

    Tossa on pari mitkä löysin silloin kun asiaan tutustuin.. Nyt oottaa se Opelin kansi samanlaista operaatiota, jahka nyt pääsee projektissa sinne asti.. :P http://www.users.qwest.net/~shuko/ http://www.users.bigpond.net.au/TheMiniMan/page2.html
  19. Pehu

    MINI2-FINN.com T-paidat

    Joo moon messissä kans, vaikka tuo oma classic mini projekti onkin vielä alkuvaiheessa ;D
  20. Pehu

    Aloittelijan kysymyksiä

    Kertokaas nyt vielä sitten poijjaat että minkä ikäsiä nää teidän autot on, kun tuntuu löytyvän jokaisella eri paikasta.. Että "tiedän" sitten meistää tohon -69:n oikeaan paikkaan sen numeron. Lattiassa näkyy todella haaleasti jotain, apparin puolella, mutta ei niin selvästi että sais selvän..
  21. Lasikuituflippi, vaatii hiukan korjausta. 75 2 kpl 850 moottoreita laatikoineen(vanhanmallin) Koneiden kunnosta ei mitään tietoa, seisseet kauan. 50/kpl 1kpl uusi 12" tykkivanne. 70 -Pekka 050-3500156
×
×
  • Luo uusi...