Jump to content

Sepi

Jäsenet
  • Viestit

    45
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

Käyttäjän Sepi kaikki viestit

  1. Sepi

    morjestatko

    Moon ainaki kummallekin käsi pystys, riippumatta siitä kummalla ajan tai kumpi tulee vastaan. Valitettavaa kuitenkin on, kuten jo todettu, että uuden omistajat ovat pihalla asiasta.
  2. Sepi

    Uusi avo-MINI!

    Hieno ku mikä ! Koskakohan tulee ? Toivottavasti ei olisi samanlainen "pettymys" kuin Clubman.
  3. Sepi

    Mobilia 2009

    Eiköhän tuo ole jo perinne, joten sinne putkahdetaan satoi tai paistoi. ;)
  4. Kiitos vaan taas kerran. Ihan mukavaa oli käydä jälleen ja ilahduttavaa oli, että uusia minejä oli parhaimmillaan jopa 13. Eikun lisää tällaista. Oli puhetta siellä taas, että kunpa uudetkin ministit pystyis järjestämään samantapaista. Ihan kiva tapahan tuo on, niin kuin sen tervehtimisenkin kanssa. Valitettavaa, jos se jäisi pois. :'(
  5. Perinteisesti mukaan täältä Pirkanmaaltakin, mutta nyt 2:lla kun hommasin uuden Vanhan. Sopivasti fixattuna jo lauantaille. Ja tietenkin mustana ;)
  6. Sepi

    Vanteet MINIin

    Itte oon ajellu jo 18":lla pari vuotta ja tykkään ajella enemmän kyllä niillä, ku 17":lla. Rengasmelu ja kulutus kyllä kasvaa. Ekassa minissä oli talvirenkaina 15" ja kyllähän nekin menetteli talvella.
  7. Hauska ja siisti paikka ! Hienoja pelejä taas silmän täydeltä. Kiitos kaikille taas !
  8. Juu tulossa ollaan taas emännän kans vanhaan malliin. Enpä saanu sitte vanhaa rassia vielä kuntoon, mutta tullaan uudella - taas. Pähkäiltiin ihan samaa, että taidetaan jättää auto ulkopuolelle, jos säästäisi sen 40 , kun kuitenkin ollaan vaan pari, kolme tuntia.
  9. Ja jos on tehdasasennus, rekisteriotteen liitteeksi riittää John Cooperin todistus tai jokin semmonen se on. Jos se on hukkunut sen saa postissa ilmaiseksi uudelleen. Ihmejuttu sinänsä, että jotain saa ilmaiseksi :o
  10. Sepi

    Kajakin kuljetus minillä

    Mistäs tommosia saa ja onko kalliitakin ?????? :-?
  11. Sepi

    Kokoontuminen

    Juu tulossa ollaan jälleen mustan puhuvalla ja uusilla tylyillä vanteilla ;). Valitettavasti en saanu omaa classicia kasaan vielä :-/.
  12. Sepi

    MINI2-FINN.com T-paidat

    Ja eiku Sepi mukaan.
  13. Sepi

    Oranssit valot mittaristossa/ym

    Tästä tahtoo ehdottomasti lisätietoo sitte, jos löytyy.
  14. Sepi

    Perä märkänä

    Hyvä vinkki, tarviipa tarkistaa itekin heti, jos olis noin yksinkertainen lopulta. :)
  15. Sepi

    minin farmariversio

    Eikös tästä ollut pitkäkin foorumi aiemmin. Siinä muistaakseni oli jotain arvioita aikatauluistakin. Nimittäin mäki oon kiinnostunut asiasta. Kuitenkin sitte vasta ku auto on ollut markkinoilla yli vuoden - ihan käytännön syistä. On sen verran kokemusta uusista malleista.
  16. Sepi

    Perä märkänä

    Edellisellä ja tällä on samankaltainen ominaisuus, mutta ilmenee vain autopesussa. Takalasin jostain hemmetin välistä tihkuu vähän vettä. En saanut edellisessä enkä tässäkään paikallistettua, mistä perhanasta se tihkuu. No sen saa aina kuntoon kuivaamalla takaikkunan, koska tihkuu niin vähän. Muuta en oo huomannu, koska ei sillai juoksemalla vuoda tms.
  17. ja minen taaskaan nähny yhtäkään.... tarttisko vaihtaa piilolinssit läpinäkyviin? mutta pirkkalassa pyörähti vastaan punainen cooper valkoisella katolla ja iloinen nais-ihminen morjestikin ratin takaa. liekö tuttuja? vieressäni istui työkaveri, joka ei niinkään autoista perusta, ja se repesi ihan täysin kun tajus että MINI:llä ajelevat morjestelee toisiaan ;D Täälä on parikin punasta, mutta normaalisti ne ajelee jostain kumman syystä nokka pystyssä, eikä meille ainakaan morjenstele - harmi. Se on mun mielestä aivan loistava tapa. Kaverit naureskeli ihan samaa, että harvoin tuollaista enää näkee.
  18. Jumantsuikka ! Asta-Messut keräs ainakin tänne Tampereen suuntaan Minejä ihan himona. :o
  19. 2 kpl, uudet Kleberit ja 2 kpl. kuluneemmat - perhana tarkistan huomenna merkin, mutta käyttökelpoiset yhden talven. Alkuperäiset pölykapselit mukaan tietenkin. Jos uskaltais pyytää 500 .
  20. Sepi

    Tehdaskierros

    Kiinnostais kyllä lähtee kattoon, JOS joku ehtis järkätä. :D
  21. Sepi

    ratapäivät ahvenisto

    Todella harmi, ettei päästy tuleen. Jänis hyppäs eteen n. kuukausi sitten ja hajos kaikki syyläristä lähtien. Auto on ollut pajalla nyt 2 ½ viikkoa. Niin ja pikkumini tietenkin on vielä teon alla. Vähän liukkaat kelit oli. :'(
  22. Katoppa ! En oo ehtiny pitkään aikaan käymään ja sivut näyttää nyt aika hienoilta. ;D
  23. Sepi

    Uusien minien kokoontuminen ?

    Kyselin muuten sitä Motorspace juttua ja luulen kaikkien olevan samaa mieltä, että jätetään, koska: - hinta 10 henkilölle n. 2000 alv 0%. Täysin yrityksille suunnattu tapahtuma - huh huh. :'( ???
  24. Sepi

    Suuri miittitopic

    Ellei mitään kummallista ilmaannu, niin voishan sinnekin päin ajeleskella. ;D
×
×
  • Luo uusi...