Jump to content

nenna

Jäsenet
  • Viestit

    20
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän nenna kaikki viestit

  1. ..no ei se mitään, kiva tääl tuhansien bemujen keskellä on yksin Miniä edustaa.. ;D
  2. nenna

    Outoa lotinaa

    Itelläki kuulu käynnistettäessä samaista lotinaa..nyt kun nesteet vaihdettu, ei enää kuulu..tod. näk. oli ilmaa järjestelmässä.
  3. Bemaristien ja MINIstienkin juhla nyt tulevana viikonloppuna Kalajoella. Onkos joku täältä lähdössä? Itse ajattelin lähteä ihmettelemään.. 8) ==> http://www.btcf.fi/?page=bimmerparty
  4. nenna

    Minin kakkos huolto

    Täällä kans Inspection II huolto varattuna -07 JCWGP:n. Sisältäen: -koritarkastuksen -ö suod. -mikrosuod. -neste city pro 5/40 (104e!?) -tulpat (144e!) -ilmansuod. (78e) -moniurahihna -jäähyneste -jarruneste -etujarrupalat (140e!) -takajarrupalat (98e!) Elikkä aika suolasta tulee..hinta-arvio tässä kohtaa töineen n. 1100e luokkaa..saattaa pompsahtaa vielä satkun pari, riippuen jarru- ja jäähynesteen hinnoista. Huolto ei sisällä vielä vaihdelaatikko öljyjä, eikä ilmastointi huoltoa..mitkä olis hyvä kans hoitaa.. Jäätävä hinta myös tolle cityproolle, mitä en kyllä taida olla senne laitatuttamassa.. :o
  5. Hittolainen että harmittaa..kun ei pääse huomenna.. :/ ..olis ollu todella mitenkiintoista tulla rullille, sekä tutustumaan porukkaan ja kalustoon..vaan kun täytyy olla toisaalla..niin täytyy olla toisaalla.. :P ..toivottavasti on porukkaa..jo senkin takia että näitä on tulossa jatkossakin.. 8)
  6. nenna

    Vanteet MINIin

    ..joo..siis 18" toki.
  7. nenna

    MiniMiittiä?

    ..paha pvä tuo Torstai..aina melkeen iltasella duunissa..täytyy joku La järjestää..ja semmonene ns. Ajomiitti, et lähetään heittämään joku hiukan pidempi lenkki..piipahtamaan jossain lähicityssä..taikka miksei kauempanakin..ja kesällä olis kiva hyödyntää noita pikkusia mutkapätkiä..mitä riittää kyllä.. 8) ..toisen kerhon kanssa ollaan tehty sellasia 200-900km Ajomiittejä.. ;) ..ne on kivoja, välillä paistettu vaikkapa makkaraa jossain keskellä ei mitään.. :))
  8. nenna

    Ratailua

    ..nonii, eräänlaista hilpeyttä saattaa aiheuttaa kun alkaa ilmaantumaan BTCF:n tarroja Minskujen persiiseen.. ^^
  9. nenna

    MiniMiittiä?

    Olen kovasti tottunu toisessa Autokerhossa touhuumaan noiden miittien kanssa..ja olisi kiva tutustua myös Miniporukoihin, ja ennenkaikkea päästä porukalla kokoontumaan ja ajelemaan.. ;D Vanhemmat Ministerit vissiin kokoontuu jossain kesän aikana..toki miksei sinnekkin..mutta eritoten kiinnostaisi BmwMinsku-Porukat.. ;) Onkos jotain suunnitteilla ja pitääkö suunnitella..? :))
  10. nenna

    Vanteet MINIin

    ..nehän näyttää hyvältä! ..ei mustina ollu? ..ja ovat aikast kevyetkin..noi GP:n orkkis 17" Ronalit painaa sen 9kg..
  11. nenna

    Ratailua

    Niin ja sitten vielä Bemarikerhoonkin liityin että pääsee ratailemaan Minskulla, suosittelen muillekkin..se on 20eur BTCF:n Vuosittainen jäsenmaksu..ja sillä irtoo rata-aikaa seuraavasti tänävuonna: Ahvenisto: 9.6.2013 klo: 9.00-18.00 tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin! Motopark: 27.7.2013 klo: 11.00- 18.00 tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin! Botniaring: 7.9.2013 klo: 9.00-21.00 tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin! Alastaro 6.10.2013 klo: 10.00- 17.00 tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin! Ajovuorot päätetään lähempänä ajopäiviä! (jos tarvetta ajovuoroille) Radat on varattu BTCF RY:n jäsenten BMW, MINI ja ALPINA merkkisille autoille. Kaikki bemaristit ja bemareista kiinnostuneet ovat tervetulleita varikkoalueelle, mutta rata on avoinna ainoastaan BTCF RY:n jäsenille. Radalla ajaminen on ilmaista BTCF Ry:n jäsenille. Mikäli olet halukas ajamaan radalla etkä ole jäsen, muista liittyä ajoissa. Paikanpäällä jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista! Tuosta vielä linkkiä: ==> http://www.btcf.fi/forum/showthread.php?t=270367 <==
  12. nenna

    Ratailua

    Joo, kyllä mulla Pugeja vieläkin on kolme kappaletta..että niitä harrastellaan kanssa..ja SP:n hallitukseen kuulun..joten Pugipiireissä pyöritään intensiivisesti ;) ..tämä Miniharrastus tuli vähän niinku vahingossa..olin RCZ:taa vaihtamassa..ja erehdyin GP:tä koeajamaan..ja kaupat oli ekan polkasun jälkeen tehty.. ;D Ja mitä Activaan tulee, niin muistan toki.. 8) ..oli muuten viime La just taas RTF:n ja SP:n kiihdyttelyt Räyskälässä.. ;)
  13. nenna

    Dynopäivä 2013

    Perskuta sentään, itekki olisin ollu todella kiinnostunut..mutta juurikin samaisena päivänä pakko olla toisaalla.. :/
  14. Mikäköhän noissa orkkis sterkoissa oikeen kusee..mulla alkanu temppuilemaan kanssa. :/ -Vola ja muutkaan säädöt ei oo toiminu mun aikanani ikinä, muutakun ratista, eli siinä potikassa jotain..? -Välillä menee volat nollille automaattisesti -Välillä sammuu koko radio. -Joskus poppi pauhaa kun meen autolle, eli menee itsestään päälle..kerrankin aamusella lähdössä töihin..nii meinasin et mistäs musaa tähän aikaan..nooh Minskussahan ne volat tyyliin kaakossa ja aamupojat siellä alotteli. D: -Joskus kun menen autolle ja avaan kaukkarilla ovet, niin menee kätevästi myös radio päälle. ..eli alkaa riittämään tuollainen, pitää varmaan alkaa katsomaan jotain uutta soitinta, ja siis muutenkin..että saa tikkua kiinni ja Mp3:sta soimaan yms nykypäivän juttuja.
  15. nenna

    Ratailua

    Komiasti meni..itelläkin kiinnostusta radalle..ilmotte vaikka taas kun menossa.. :) ..oon noita BTCF:n ratapäiviä tässä odotellu kanssa.. ;)
  16. nenna

    Ohjaustehostin vinkuu?

    ...en oo tilannu..vielä..ekoja kertoja oireili tossa viimeviikolla kun oli pakkasia..nyt on taas rauhallista.. ^-^
  17. Nyt kun on alkanut itsekkin näitä Minejä tarkkailemaan, niin täällä Tkussakin niitä jonkin verran pyörii..Perjantaina päivällä bongattu keltainen R53 Cooperi juna-aseman nurkilla. Sekä valk. R53 Cooper S valkosilla vanteilla klo13 jälkee Hirvensalossa ja tyttö oli puikoissa..kovasti sai GP kyllä katseita kun ohi menin.. ^-^
  18. nenna

    Ohjaustehostin vinkuu?

    Tuolta KAVS:lta sähköinen pumppu vaan tilaukseen.. ==> http://www.kavsmotorsport.com/index.php ^-^
  19. Vannoutunut Pugiharrastaja Turusta hairahtui Minien pariin, ja pahasti vaikuttaa siltä että ei tästä kovin äkkiä luovuta.. ^-^ ..eli alla MCS JCW GP -07 8)
×
×
  • Luo uusi...