Jump to content

traducer

Jäsenet
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Autotalli
    MINI Cooper S -03

traducer's Achievements

  1. --> proffa, missä tollanen kytkinhaarukka sijaitsee ja onko vaikea homma vaihtaa? Onko tietoa mitä sellanen kustantaa?
  2. Nyt on vaihdettu kytkimen työ -ja pääsylinteri sekä vaihdelaatikon öljyt. Oire ei hävinnyt mihinkään, joten tuleeko kellään enää mitään muuta mieleen mitä voisin kokeilla? Ensimmäisessä viestissäni kirjotusvirhe: Eli kakkos-vaihdetta laittaessa auto EI rupea liikkumaan taaksepäin vaan tarkotin että jos peruutusvaihdetta rupean survomaan niin sillon auto liikkuu hieman taaksepäin. 1-6 vaihteita survoessa paikalleen auto tosiaan rupeaa hieman liikkumaan vähän eteenpäin... Todella outoa!! Nyt olis korjausvinkit on kultaakin kalliimmat ;)
  3. Kiitokset kaikille tarjouksista. Ostin mankan wilbon:lta ja hyvin toimii ;)
  4. Kiitokset wilbon, mankka toimii täydellisesti!
  5. Vaihdoin apparin oven lukkomoottorin ja nyt taas lukot toimii. Aikaa projektiin meni n. 2h. Yli puolet ajasta kului siihen kun pähkäilin miten ihmeessä saan lukkomoottorin mahtumaan pois oven sisältä. Jos joku kaipaa infoa miten onnistuu niin kerron mielelläni tarkemmin. Itse katsoin youtubesta pari videota jonka ansiosta uskalsin ylipäätään yrittää korjausta. Ovipahvin irrotus: (typerä video mutta tulee selväksi kuinka pahvi irtoaa) Lukkomoottorin irrotus: (pelkästään videota tuijottamalla ei asia tule selväksi vaan pitää kuunnella tarkkaan mitä ukko selittää) Lukkomoottorin kävin hakemassa Laakkoselta koska käytettynä ei löytynyt. Hinta BMW-klubilaisille 108€, ilman alennusta 120€. Osan koodi: 51200556769. Ostin samalla läjän ovipaneelin kiinnikkeitä siltä varalta jos menee rikki. (ei mennyt). ...Takakontin lukitus toiminut toistaiseksi ongelmitta.
  6. traducer

    Ohjaustehostin vinkuu?

    Kiitokset Ritkelle. Pitää kattoa tossa kesällä kun pääsee kaverin tallilla käymään jos itekkin sais puhdistettua. Alkaa olemaan aika kova ääni tossa pumpussa, vähänkin kun kääntää rattia niin vinkuminen alkaa ja kuuluu tosi kauas :(
  7. Löyttykö nurkista toimivaa alkuperäistä Minin boost radio/cd-soitinta? Jos löytyy niin saa tarjota niin keksitään käypä hinta, kiitos.
  8. traducer

    Ohjaustehostin vinkuu?

    Oliko miten vaikea homma putsata pumppu? Ajattelin tässä jos vaikka itse rohkenis ruveta putsailemaan... En oo kyllä mikään mekaanikko mutta mitä kaikkea työkaluja tarvitaan ja tarviiko auto nostaa ylös?
  9. traducer

    Ohjaustehostin vinkuu?

    Ritke, lähtikö vinkuminen pois?
  10. Radion ympärillä on harmaat paksut palkit ja oikean puoleiseen palkkiin napakasti nyrkillä täräyttämällä alkaa radio soimaan ;D Tämän huomatessani innostuin eilen purkamaan mankkaa irti ja katsoin että kaikki piuhat on kunnolla kiinni. Kaikki näytti olevan paikallaan ja radio rupes soimaan heti kun vähän täräytti mankan toiseen kylkeen. Eli jonkunlaista kosketushäikkää on mankassa kun ei jaksa taajuuksia pitää. Ruuvasin soittimen takasin paikoilleen ja radio toimikin ihan hyvin kunnes tänä aamuna sama oire. Eli kai se on pakko ostaa uusi soitin ettei tarvitse aina nyrkillä käynnistää ;)
  11. Hello! Mistähän vois johtua että auton käynistettyä vaihteisto toimii todella raskaasti? Eli auto käyntiin, kytkin pohjaan ja mikään vaihteista ei meinaa mennä sisään. Menee toki jos väkisin ja voimalla runttaa mutta n. 20 sekuntia kun pitää kytkintä pohjassa niin sen jälkeen vaihteisto toimii kuin unelma. Oire häviää kun on ajellut kaupungissa puolisen tuntia mutta liikennevaloissa pitää olla kytkin koko ajan pohjassa että pääsee liikkeelle kun valot vaihtuu (todella ärsyttävää ruuhkassa). Miniin on vaihdettu hiljattain kytkin ja mielestäni sen jälkeen on oireet alkanut. Olisikohan kytkintä vaihdettaessa pitänyt vaihtaa samalla jotain muuta osaa? Joskus joku sanoi että kytkimen työsylinteri/pääsylinteri tai joku sellanen kannattais vaihtaa. Kytkinrempan yhteydessä vaihdettiin vaihdelaatikon öljyt. Säilytän autoa lämpimässä hallissa joten pakkasesta ei ainakaan laatikon jäykkyys johdu. Selvennykseksi vielä sellainen huomio että kun käynnistän auton, kytkin pohjaan ja rupean puoli väkisin survomaan ykkösvaihdetta silmään niin auto rupeaa liikkumaan vähän eteenpäin ja jos kakkosta yrittää laittaa niin auto liikkuu hieman taaksepäin. Hallin lattia on aivan tasainen eli vapaalla auto ei liiku mihinkään. Onko kellään muulla ollut vastaavaa ongelmaa tai oisko jollain tietoa mistä lähteä asiaa tutkimaan? Mini Cooper S (r53) -03 ja vaihteistona getragin 6-v laatikko.
  12. traducer

    Ohjaustehostin vinkuu?

    johnny toi putsaaminen on sen verran aikaa vievää puuhaa että mielummin vaihdan osan uuteen. Pitää tiedustella tota nennan suosittelemaa KAVS Motorsportia että mihin hintaan myyvät pumpun...
  13. traducer

    Ohjaustehostin vinkuu?

    nenna ootko itse tilannut tuolta?
  14. Kiitoksia Igor perusteellisesta vastauksesta! Mulla ei oo NAVia eikä rattinappeja joten riittää siis kun hommaan ISO-adapterin piuhoille, soittimen kehyksen soittimelle ja antenniadapterin. Itse ajattelin tosin rahottaa paikallista hifi-liikettä ja ostaa adapterit, soittimen yms suoraan sieltä mistä jo aiemmin kävin kyselemässä neuvoja. Ja jos en saakkaan hommaa toimimaan niin voin sit kiikuttaa auton heidän pajalle jossa hoitavat asennuksen ;) En ole kerennyt vielä vaihtamaan edes kattoantennia Laakkosen hitaan toimituksen takia mutta kivaksi yllätyksesksi radio on taas toiminut normaalisti viimeiset kolme päivää. Mutta mankan vaihdon teen heti kun rahatilanne paranee..
×
×
  • Luo uusi...