Jump to content

Mini 1000 vm -88 etupyörät


Juge

Recommended Posts

Meillä kesäauton Mini 1000 vm -88 syyskatsastus alkaa lähentyä ja tuossa paikkoja tutkiessa huomasin että kummassakin etupyörässä on pieni välys pystysuunnassa. En kyllä millään muista onko ko. välys ollut jo aiemmin vai onko tänä kesänä tullut. Siitä on varma että viime syksynä katsuri ei ainakaan maininnut etupään välyksistä mitään. Etujarrulevy olen kesällä 2021 vaihtanut, ihan samalla lailla avasin ja irrotin navan mutterin että kiinnitysmomentti ei ainakaan pitäisi olla muuttunut.

Joskus jossain ratapäivillä muistan jonkun harrastajan sanoneen että näissä pitää pieni välys ollakin etupyörien laakereissa.

En saanut paikallistettua oliko ko. välys ala- vai yläpallonievelessä vai missä, ja siinä sitten tulikin tuo laakerin välys mieleeni. Mutta mitenkäs se nyt sitten menee, kuuluuko näissä olla se pieni välys vai ei?

Link to comment
Share on other sites

Levyjarrullisissa ei mielellään välystä, alkaa kaivamaan sitä kartioprikkaa syvemmälle. Rasvaa vielä nivelet, saattaa olla niissäkin välystä.

Link to comment
Share on other sites

Kiitoksia vastauksesta.

Siitä ei ole pitkä kun olen noi rasvanipat käyny läpi, mutta rasvaanpa ne tässä lähipäivinä. Tarkistan samalla noi vetoaksiloiden mutterit ettei ne ole löyhällä.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...