Jump to content

Startti ongelmaa


Khato

Recommended Posts

Hei!

On viimeiset päivät ollut hieman startti ongelmaa R53:n kanssa. Ensimmäinen startti toimii aina, mutta kun on ajanut ja käynyt asioilla, niin avainta kääntämällä mitään ei tapahdu. Ei starttimoottorin toimintaa tai mitään. Muutaman kerran kun koettanut ja ottanut avaimen pois, niin lähtenyt käyntiin. Tänään kävin ajamassa ja tankilla piti noin 40 kertaa koettaa, että lähti käyntiin. Autossa on juuri viime viikolla vaihdettu akku, joten ei pitäisi olla virran kanssa ongelmia. Ongelma tosiaan esiintyy vain kun on jo ajanut aiemmin ja sitten kun tauon jälkeen koettaa jatkaa matkaa,  niin virrat tulee päälle, mutta startteri ei inahdakkaan. Vaatii tosiaan useita kertoja ottaa avain pois ja laittaa se takaisin virtalukkoon, että lähtee käyntiin.

Tämä ongelma tosiaan alkoi ilmentymään akun vaihdon jälkeen (entinen akku alkoi mennä tyhjäksi kun auto seisonnassa melko paljon ja ei tuntunut ottavan virtaa kunnolla, vaikka ajoi melko pitkääkin ajoa).

 

Onko kyseessä siis immobillizer ongelma vai mitä? (avaimen kuoret vaihdettu joskus viime vuonna, kun ovien avausnapin muovi lähti irti ja halusin ehjän avaimen, mutta immobilizer palikka pitäisi olla paikoillaan ja siihenhan ei tule virtaa avaimelta).

Link to comment
Share on other sites

Kuulostaa tutulta. Omissa on ilmeisesti molemmissa samaa vikaa mutta omasta mielestä vika ei ole virtalukon pohjassa vaan siinä bcu yksikössä.

Mulla se starttaa kun pitää vaan avainta siellä asennossa ja odottaa hetken aikaa, alkaa kyllä starttaa miettimisen jälkeen ja selkeästi omasta mielestä miettii onko lupaa antaa startille virtaa.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...