Jump to content

Oven kahva


repeksnk

Recommended Posts

Olisiko kellään ylimääräistä etu oven kahvaa 2001 malliin sopivaa. Ilmeisesti samanlainen molemmille puolille, mutta oikealle puolelle tämä olisi tulossa. Näitä on kai lukkopesällä ja ilman, en tarvitse lukkopesää.

Toinen tarve olisi avaimelle jossa on keskuslukituksen kauko-ohjaus. Mistähän niitä saa ja kuinka koodataan autoon sopivaksi?

Link to comment
Share on other sites

Käsitykseni mukaan ennen 4/2002 valmistettujen autojen avaimia ei voi synkata autoon mitenkään, vaan avain pitää tilata auton mukana tulleella koodilla. Jos sitä ei ole tallessa niin taitaa olla hankalampi tapaus. En tiedä saisivatko merkkarilla jotenkin selvitettyä mikä koodi autosi kaukarissa pitäisi olla, mutta itselläni jäi tästä syystä kaukosäädin uusimatta 2/2002 valmistettuun Cooperiin.

Uudemmissa avain synkataan virtalukkoa raplaten ja avaimen nappeja oikeassa sekvenssissä painellen, mutta nämä ohjeet ei toimi alkupään autoissa.

 

Link to comment
Share on other sites

Apukuskin ovenkahvan osanumero on 51217198472 ja niitä saa uutena merkkiosanakin suunnilleen 60 eur. Autodocista tarvkeosa viitisen kymppiä. 

Kannattaa kyllä varmistaa tuo osanumeron oikeellisuus omaan autoosi.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...