Jump to content

repeksnk

Jäsenet
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän repeksnk kaikki viestit

  1. Moi! Olisi tarve uudelle takaluukun kahvalle 2001 malliin. Siis se koko kahva valoineen päivineen. Jotain johtoja oikosulussa ja rekisterikilven valot ihan hapettuneet, niin ajattelin vaihtaa koko osan. Ovatkohan ne muiden vuosimallien kahvat yhteensopivia 2001 mallin kanssa? Johtosarjat on ainakin erilaisia, mutta lähinnä kiinnityskohdat ja muutenkin koko kiinnostaa. Kovasti ainakin näyttävät samanlaisilta uudemmissakin malleissa. Tai olisiko kenellekään jäänyt tällaista osaa ylimääräiseksi, olisin kiinnostunut.
  2. Moi! Kiitoksia "Khato". Katsotaan miten projekti etenee, mutta voi hyvinkin olla, että palaan asiaan ja ruvetaan tekemään pumpusta kauppoja.
  3. Moi! Kiitos vastauksesta, olen katsellut ulkomaisia toimittajia ja sieltä ehkä vähän halvemmalla tavaraa saa. UK vain hieman hankala nyt tullien ja postin takia. Etsinnät ovat edelleen käynnissä. Olisitko mahdollisesti halukas luopumaan siitä vanhasta pumpusta, jos löydän paikan joka voisi yrittää korjaamista?
  4. Moi! Mini Coopper 2001 ( R50- R52?? en ole varma) Ilmeisesti ohjaustehostin hajosi. Vinkui jonkun aikaa ja tutnui toimivan, mutta nyt loppui vinkuna ja tehostus hävisi. Aika vähän tuntuu olevan myynnissä näitä osia ja hinnat ovat listoissa kovat. Ei kellään olisi ylimääräistä tehostinta tai tietoa mistä löytyisi edullisesti? Kiitoksia. t- Repe
  5. Moi! Lopulta tutkimuksissa löytyi vioittunut "väylä johto" etu matkustajan jalkatilan johtonipusta, siis johto poikki. Ollut ilmeisesti huono jo asennettaessa. Rengaspaine anturi löytyi oikean takavalon kotelosta, eli tässäkin mallissa sellainen on. Ja remontissa minulle jäi yksi Airbagin anturi boxi joka on käsijarrun kahvan edessä. Saa kysellä jos on tarvetta.
  6. Moi! Kiitti tiedoista. Täällä tutkinta jatkuu. Onko tietoa onko R50 mallissa testerille käytössä 1 vai 2 mittausväylää? Ja missä pinnissä väylät on? Nyt nimittäin näyttää mittausten perusteella , että väylä / väylät ei aina anna yhteyttä esim ABS anturiin. Nyt ei saada Renkaiden tai Airbagin vikakoodeja luettua. Vikaa ilmeisesti tietoväylässä.
  7. Kiitoksia. Jatkamme tutkimuksia vihjeiden perusteella. Palaan asiaan.
  8. Moi , kiitos. Ilmeisesti penkin irroitus täytyy tehdä ja tarkistaa liitokset, vaikka liittimet on kyllä käytetty jo irti. Onko tietoa missä päin autoa on joku "mittauspiste" missä rengas antureiden mittaustulokset kootaan yhteen, kun nyt ei analysaattori saa mittausväylän kautta yhteyttä, ei airbag eikä renkaiden antureihin eikä mitään saada kuitattua. Olisikohan jossain väylässä tai mittauksien keräilypisteessä vikaa?
  9. Moi! Mini Coopper 2001 ( R50- R52?? en ole varma) Airbag punainen valo sytyi ja ei saada oikein pois millään eikä testerit tunnista missä vika on. Itseasiassa testerit eivät tunnu saavan yhteyttä "airbag laitteistoon", joten ei tiedetä miksi valo on sytynyt. Kerran aikaisemmin oli sama juttu ja jos oikein muistan valo syttyi kuljettajan penkin turvavyön kiristäjästä. Oli jkuukauden verran pois ja syttyi uudelleen, voi olla että liittyy penkin siirtelyyn, mutta en ole varma. Nyt valoa ei kuitenkaan saa enää kuitattua eikä testerillä siis yhteyttä koko airbag laitteistoon. Käynnistetttäessä valo sammuu hetkeksi ja sytyy heti uudelleen. Onko kokemuksia ja mitä kannattaisi yrittää? Nyt viimeisenä sytyi rengaspaineen keltainen varoitusvalo. Senkin sai ensin kuitattua käsijarrun alla olevasta kuittausnapista mutta ei onnistu enään. Tätäkään ei testerit tunnista eikä tiedetä mikä anturi hälyttää. Jos olisi antaa tietoa millä testerin ohjelmistolla kannattaa yrittää ja kokemuksia ko asiasta, otan mielelläni ohjeita vastaan. Tuli vielä lisäkysymys tietääkö joku onko se "airbagin boxi" käsijarrun ja sen verhoilun alla, siltä minusta näyttäis,i mutta missä on "boxi" joka kertoo rengaspaineiden muuttumisesta, siitä ei minulla ole tietoa? t- Repe
  10. repeksnk

    Oven kahva

    Olisiko kellään ylimääräistä etu oven kahvaa 2001 malliin sopivaa. Ilmeisesti samanlainen molemmille puolille, mutta oikealle puolelle tämä olisi tulossa. Näitä on kai lukkopesällä ja ilman, en tarvitse lukkopesää. Toinen tarve olisi avaimelle jossa on keskuslukituksen kauko-ohjaus. Mistähän niitä saa ja kuinka koodataan autoon sopivaksi?
×
×
  • Luo uusi...