Jump to content

R53 ohjelmointipajoja


R53Coop

Recommended Posts

Ajatuksissa olisi vaihtaa Cooper S:ään Milltekin etuputkisto ja 550cc suuttimet kun nuo muut perusmodaukset on jo tehtynä (-15% pyörä, +2% kampiakselin pyörä, CAI ja Airtecin jäähy). Ehkä samalla myös nokka-akseli niin olisi kaikki viritykset sitten kerralla tehty. Niin kysymys kuuluu missä puljussa Etelä-Suomessa löytyisi hyvää osaamista tuon Minin ohjelmoinnin tekemiseen. Tietysti toinen vaihtoehto olisi tuo Bytetronikin paketti ja siihen etäohjelmointipalvelu eli onko kellään siitä puolestaan kokemuksia?

Link to comment
Share on other sites

Chip Tuning Riihimäellä ainakin tekee ohjelmointeja R53 Miniin: https://www.chip-tuning.fi

Mulla on Bytetronik, mutta en ottanut etäohjelmointia, vaan opettelin ecun säätämisen sillä itse. Bytetronikin etäohjelmointi on ihan toimiva systeemi, mutta koska tiesin että viripalikoita tulee pikkuhiljaa lisää, niin en halunnut maksaa joka softamuutoksesta erikseen. Ei tuo säätäminen mikään mahdoton opeteltava ole, mutta aikaa se ottaa, ja tietysti siinä on omat riskinsä...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 viikkoa myöhemmin...

Kysäisin Bytetronikilta tarkennusta ja kuulemma lopullinen Final-versio on lukittu mutta close to Final -versio, jonka saa ennen viimeistä versiota testattavaksi on avoin muokkaamiselle. Mutta jos puolestaan ottaa tuo Customized Canned Tune (CCT) version, joka on enemmänkin arvio sopivasta ohjelmoinnista auton kokoonpanolle ilman tarkkoja AFR-mittauksia niin se on puolestaan avoin muutoksille myös jatkossa.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...