Jump to content

Ajovalon liittimet sulaneet????


eno_inim

Recommended Posts

Nyt se myrkyn lyppäs. vanhempi likka tuli 2004 one:lla kotio ja toinen ajovalo on sammunut ? black fridaysta innostuneena tilasin siihen uudet ajovalot autodockista .Nytten vikaa ihmetellessä syylliseksi selvisi ajovalon liittimen kuumentuminen(vasen puoli) mahdollisesti sama vika toisella puolella ku en saanut liitintä irti sitten v... millään

normaali H7 polttimot on paikoillaan, joten arvelisin virrankulutusen olevan vakiotasolla.

Kysymykseni onkin miten yleistä on ajovalo liittimien vaivat? kysymyksessä on liittimet jokka on johtosarjan päässä millä ajovalo kytketään autoon. ei polttimon kanta ajovalon sisällä.

 

 Kiitokset kaikille jokka jeesasivatten muissa vaivoissa auton kanssa! tässä vähän syitä ja seurauksia eli viime jaksossa moottorin vikavalo syttyi ja sammui säännöllisen epäsäännölisesti auto nyki vedattäessä.

vika aina sama "sytytys katko syl. nro 2." noh mitä tehtii : vaihdettiin tulpat -  ihan kun toimis mutta ei. sit meni vaihtoon puola ja syt. johdot- toimiii - no eihä toimi. leimalla sytty vika valo inpektoori sano että kannattas kokeilla injektorin ja polltoaine systeemin puhdistus litkuja hommasin purkn liquid moly merkkistä kemikaalia ja vaihtoin samalla p-a suodattimen-  muutaman päivä ajon jälkeen vikavalon syttymiset ja sammumiset väheni muutamaan kertaan viikossa. Tämän  kuurin jälkeen toistin kemikaali hoidon motul merkkisellä myrkyllä - vikavalo on valaissut kerran ohjaamoa toisen kuurin jälkeen.(about 3kk aikana) mutta vika ei ollukaant sytkän pätkiminen 2. pytyssä vaan lambdaanturi vika . Tyhjennettiin vikamuisti toistaiseksi jon tutuksi tullut valoilmiö on loistanut poissaolollaan.

KIITOS

Link to comment
Share on other sites

Kai noihin johtosarjan liittimiin on ajan saatossa tullut hapettumaa ja resistanssi noussut joten lämpenevät. Mulla on nuo ehjät mutta, molemmilta puolin sulanut/kovettunut ja murentunut pois polttimoon tuleva liitin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...