Jump to content

R56 ikkunoiden ohjelmointi


Mikata

Recommended Posts

Seuraavanlainen ongelma:

MCS -08 kadotti kuskin ikkunan toiminnat virran poissaolon aikana. Ikkuna laskeutuu oikein yhdellä katkaisijan näpäytyksellä mutta nousee ylös vain pitämällä katkaisijaa ylhäällä yhtäjaksoisesti. Saavutettuaan yläasennon ikkuna laskeutuu omin lupinensa joko noin 10cm. tai noin 1cm. ja jää siihen. Sen saa kyllä yläasentoon nappulasta hiljakseen nypyttämällä. Ovea avattaessa ikkuna ei tee pientä alas/ylös liikettä. 

Vika ei poistu ylä- ja alarajan opetuksella, tai itse en ainakaan saanut mitään muutosta aikaan. Jenkkifoorumeita lukiessa huomasin vaivan olevan erittäin yleinen ja vaativan uudelleen ohjelmoinnin.

Kysymys kuuluukin: 

Onko kukaan saanut tuollaista vikaa eliminoiduksi ilman ohjelmointia tai onko kellään Kaakkois-Suomessa päin ohjelmointiin tarvittavaa laitteistoa ja tietotaitoa. Ei meinaan kiihottaisi yhtään lähteä merkkiliikkeeseen pk-seudulle ajelemaan mokoman vaivan takia. 

Link to comment
Share on other sites

Miulla oli omassa joskus samoja oireita,ei tehnyt aina sitä pientä liikettä.Vika hävisi itsestään ja palasi välillä.Vika testeri näytti välillä herjoja,lähti kuittaamalla.Mie käytin ihan tavallisella AD korjaamolla,jolla oli kunnon ohjelmat joka merkille.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...