Jump to content

Classic Minin kone korjaukseen Tampereella


Kuupperi

Recommended Posts

Nyt vaikuttaa siltä, että Mini Coopperini (1991) 1,3 litran kaasarikone sanoi sopimuksen irti. Vaurion laajuudesta ei ole ihan tietoa vielä tässä vaiheessa, mutta metallilastut öljytikussa ei lupaa hyvää. Olisi hyvä saada öljypohja irti ja kurkata hiukan mitä siellä on tapahtunut tulevia korjaus-/moottorinvaihtopäätöksiä varten. Löytyykö Tampereen suunnalta jotain pätevää korjaamoa, jota voisitte suositella?

 

Nopealla haulla löysin vain K. Salosen Autokorjaamon Jokiniemeltä (Loppi), mutta onko jotain muuta lähempänä Tamperetta? Tampereelta etelään on ihan hyvä suunta aina Helsinkiin saakka ja ne PK-seudun paikat löysin jo myöskin.

 

//Tilanne muuttunut sen verran, että kyyti järjestyi ja jatkamme etelään. Olen ollut yhteydessä Karaasiin, mutta vain mailitse. Jotenkin tuo Salosen paikka vaikutti parhaalta, mutta harmi ettei näin sunnuntaina saa yhteyksiä suoraan sinne tai muihin korjaamoihin. Jotain ratkaisuja piti tehdä ja päästä kotiin, työpäivä huomenna.

 

Kiitos Mini1380 vastauksesta! Vaihdelaatikosta tuo metalli tuskin on, mutta virranjakaja vaikuttaa syylliseltä. Se on hiukan pyörähtänyt ja lisäksi akseli liikkunut sivuttain. Jonkinasteinen kiinnileikkaaminen siis kyseessä. Odottelen kalliimmanpuoleista jatkoa harrastukselle ja satan huudella vaihtotekniikka tmv. jatkossa.. Nyt olisi kuitenkin ollut kiva päästä tämä kesä huristeleen tuolla vanhalla tekniikalla, mutta aina ei mene suunnitellusti.

Link to comment
Share on other sites

Yleensä jos Minin moottoriöljyn joukossa on metallia on se peräisin vihdelaatikosta se kun käyttää samaa öljyä moottorin kanssa eikä varsinaista öljypohjaa ole Minissä laisinkaan ;-)  hyvä jos vika löytyi muualta mutta eipä ole koskaan virranjakaja tai sen käyttöakseli hajonnut itseltä niin että siitä olisi palasia vaihteiston pohjalle kulkeutunut vaikka ei kai sekään mahdotonta ole.
Öljypumppu on sitten todennäköisesti saanut osansa metallihileestä ja on myös vaihtokunnossa.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...