Jump to content

Coyntrymanin vetopainot?


Sami_R

Recommended Posts

Olisiko kellään tietoa siitä millaista kärryä saa vetää Countrymanin milläkin moottori / vaihteisto yhdistelmällä? Tuntuu vähän huonosti löytyvän infoa asiasta. Onko eroa esim. Cooper D / SD, manuaali / automaatti -välillä? Nelivetona luonnollisesti. ;)

En ole nyt etsimässä mitään ultimaattista vetojuhtaa, siihen on eri vehkeet, mutta olisi hyvä jos tarvittaessa voisi vetää edes jonkinlaista jarrullista kärryä.

Link to comment
Share on other sites

Moi.Vähän oli vetokyky pieni pettymys.kyseessä Countryman SD etuveto manuaalijarruton kärry 500kgjarrullinen 800Kgautomaatilla jarrullista 1200kg???terv.Minikö

Onkohan kaikissa automaateissa tuo jarrullisen kärryn paino 1200kg? 800kg on kyllä onnettoman vähän.

Lähinnä mielessä olisi tosin Cooper SD nelivetona. Käytettynä Saksasta.

...niin ja onkohan automaatti 6 vai 8 -pykäläinen?

Link to comment
Share on other sites

Mikäli tähän ilmoitukseen on uskomista, Countryman SD automaatti nelivetoisena, jarrullisen kärryn maksimipaino on 1200kg: http://www.rintajouppi.fi/vaihtoautot/mini/countryman/121990

 

Alkuvuodesta tuli sen verran selviteltyä tuota vetopainoasiaa, ja tosiaan Minissä pitää olla tuo automaattivaihteisto että vetopainot menee yli jarrullisella kärryllä yli 1000kg, mutta sitä en enää muista oliko se niin että yli 1000kg:n vetopainot on mahdollisia vain yhdessä tai kahdessa Minin mallissa, ja mallit oli Countrymani ja/tai Paceman.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...