Jump to content

Sami_R

Jäsenet
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Sami_R kaikki viestit

  1. Sami_R

    Vikakoodeista

    Hieman päivitystä asiaan. Suuttimille menevä johtosarja oli hankautunut ja meni oikosulkuun. Uusi johtosarja tilattu. Toivottavasti korjaantuu sillä.
  2. Sami_R

    Vikakoodeista

    Auto nyt merkkihuollossa ihmeteltävänä. Katotaan mitä jöytyy.
  3. Sami_R

    Vikakoodeista

    Auto Cooper D -11 N47 koneella. Pukkaa vikakoodia 4A44, 4A34 ja AB94 ja auto sammuu "lennosta". Bochin testeri. Veikkauksia??
  4. Sami_R

    Cooper D R56 vanteen ET?

    Niinpä näyttäis olevan. :)
  5. Moi! Mikä on R56 alkuperäisen 17" vanteen ET. Vanne on käsittääkseni alkuperäisenä 7x17 kokoinen. Tarttis löytää vanteet kesäksi, mutta ainakin tarvikevanteissa näyttäis olevan ET:n suhteen melkoinen kirjo. Miniin tarjotaan mitä erilaisimpia ET lukemia.
  6. Sami_R

    Akun vaihto R56

    Elikkäs, pitäisi heittää Miniin uusi akku. Potilas on -11 Cooper D. Kaupasta tarttui mukaan Bosch S6008, 70AH AGM akku. Alkuperäinen näyttäisi olevan BMW/Exide 70AH AGM. Pari juttua. Miten tuo akun suojana oleva pyyhkijänkaukalon muovi lähtee purkautumaan pois ja kuka koodaa autolle että nyt olis uusi akku? Tässähän on kaiketi sama systeemi tuon akun vaihdon kanssa kuin uudemmissa Bemareissakin, että IBS:lle täytyy kertoa että akku on vaihdettu?
  7. Sami_R

    Coyntrymanin vetopainot?

    Onkohan kaikissa automaateissa tuo jarrullisen kärryn paino 1200kg? 800kg on kyllä onnettoman vähän. Lähinnä mielessä olisi tosin Cooper SD nelivetona. Käytettynä Saksasta. ...niin ja onkohan automaatti 6 vai 8 -pykäläinen?
  8. Olisiko kellään tietoa siitä millaista kärryä saa vetää Countrymanin milläkin moottori / vaihteisto yhdistelmällä? Tuntuu vähän huonosti löytyvän infoa asiasta. Onko eroa esim. Cooper D / SD, manuaali / automaatti -välillä? Nelivetona luonnollisesti. ;) En ole nyt etsimässä mitään ultimaattista vetojuhtaa, siihen on eri vehkeet, mutta olisi hyvä jos tarvittaessa voisi vetää edes jonkinlaista jarrullista kärryä.
  9. Minkä ikäinen auto? Ainakin jos on navi niin tuon saa pois ihan valikon asetuksista.
  10. Aivan oikein. Clubmanniin saa koukun, mutta R56:een ei saa. Tarttis vissiin lukea otsikko huolellisemmin niin tietäis mistä on kyse. ::)
  11. Olis vähän sellainen tuntuma ettei tohon saa koukkua ollenkaan. Ainakaan 2011 mallin Cooper D:hen ei saa.
  12. Moottorin lämmöthän saa toki näkyviin myös mittariston "salavalikosta" ilman mitään asennuksia. ...jos siis ei ole tarvetta ihan joka ajolenkillä niitä seurailla.
  13. Moi! Tarkoituksena olisi löytää talvikäyttöön sopivat aluvanteet. 15"-16". Mielellään Minin orkkis vanteet. Vain hyväkuntoiset kelpaa.
  14. ...Niin sehän on Castrol EDGE, mitä Castrol ensisijaisesti suosittelee Cooper S:ään. Magnatec käy myös, mutta EDGEÄ minä laittaisin. Voi pysyä paremmin koneessa kun on laadukkaampi koostumus kuin Magnatec:ssä. Öljyn viskositeetti luokitushan ei kerro öljyn laadusta paljoakaan.
  15. Sami_R

    Miniä hankkimassa

    Ok, täytyypä tsekata että löytyy edes se tyre mobility SET.
  16. Sami_R

    Miniä hankkimassa

    Laitetaan tänne jatkoksi, kun en viitsinyt aloittaa uutta topiikkia. Miten jos Minissä on RunFlat renkaat, niin kuuluuko varustukseen silloin tunkki ja rengasavain ym., vai onko tavaratilassa vain tyhjä tila niille? Merkkiliikkeen myyjä väittää ettei autossa ole tunkkia ollutkaan kun on runflatit. Miten on pitääkö siis paikkansa vai voinko vaatia että täyttävät työkaluboksin puuttuvista osin?
×
×
  • Luo uusi...