Jump to content

Cooper S 2004 täristää ratissa.


sisa
 Share

Recommended Posts

Tuli hankittua ensimmäinen mini tähänkin talouteen. Ajattelin kysäistä täältä mistä mahtaa johtua lievä tärinä jarrutettaessa? Jarrulevyt ja palat ovat uudet joten en heti usko että niissä olisi vikaa? Muuten auto tuntuu hyvälle ajossa.

 

post-3388-0-93051400-1401618479_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Kiitos vinkistä. Tuo täytyy tutkia joku ilta kun on aikaa... Onko näissä miten ollu puslaongelmia? Itsellä joskus bmw täristi samaan tyyliin ja loppu etummaisten alatukivarsien puslanvaihdolla.

Muuten on kyllä hymy korvissa kun tällä päristelee  :D .

Link to comment
Share on other sites

Juu, etualatukivarren puslat on näissä(kin) heikko kohta, mutta yleensä oireena taitaa olla lisääntynyt uraherkkyys ja vetely kiihdyttäessä/jarruttaessa. Omia kokemuksia ei ole, omassani puslat oli vielä ehjät kun pistettiin polypuslat tilalle. En tosin ole varma oliko ne alkuperäiset.

Link to comment
Share on other sites

No niin nyt on jarrulevyt irrotettu ja putsattu taustat huolella...ei vaikutusta tärinä jatkuu... Tutkin alatukivarren puslia, heiuttamalla ja renkaaseen hieman kämmenellä lyömällä tuntuivat aika löysille. Tilasin oitis futurez kaupasta violetit uretaanipuslat. Jospa loppuviikosta pääsisi vaihtamaan nuo ja testaamaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

kaikkeen te ihmiset ryhdytte tommosten pikkuvikojen takia  ::)  tukivarren työntäminen siitä puslasta läpi voi olla tuskaista koska se on muovia.. jos tuntuu et hammastangon pultit lähtee suosiolla nii ota vaa ne korvat irti ja paat ne romppeet sit ruuvipenkissä pakettiin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nyt on uretaanipuslat vihdoin paikoillaan. Vanhat lähti pienellä puukkosahalla ja paineilmavasaralla pois ja uretaanipuslat kierretangolla sisään.... Koeajolle ja kas eipä täristä enää jarrutettaessa. Auto muutenki jämäköity entisestään, eikä vetele niin rajusti kiihdytyksissä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...