Jump to content

sisa

Jäsenet
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

sisa last won the day on 16. Heinäkuuta 2014

sisa had the most liked content!

sisa's Achievements

  1. Myyd. Hyväkuntoiset 17" aluvanteet. Päällä Pirellin Euforia runflat renkaat. Kuvissa näkyy tarkemmat tiedot. Hp. 300€. Tiedustella voi myös numerosta 0504032400
  2. Myytävänä hyväkuntoiset kattotelineet tarpeettomana. Hp. 125€ Voi tiedustella numerosta 0504032400
  3. Mahtavaa... Just meni iteltä cooper s vänkärin lasi jumiin ja kas pikku napautus Jaskan ohjeilla ja lasi toimii moitteetta. Olin jo tilaamassa uutta moottoria ja nostinhässäkkää. ;D
  4. Nyt on uretaanipuslat vihdoin paikoillaan. Vanhat lähti pienellä puukkosahalla ja paineilmavasaralla pois ja uretaanipuslat kierretangolla sisään.... Koeajolle ja kas eipä täristä enää jarrutettaessa. Auto muutenki jämäköity entisestään, eikä vetele niin rajusti kiihdytyksissä.
  5. Vastataan nyt itselle heti. Löytyihän tuolta foorumista vinkki jotta asennetaan se pusla irottamatta niitä pultteja... ::)
  6. Olisko kellään vinkkiä minkälaisella avaimella tuon alatukivarrenpuslan takimmaisen pultin sais auki? Melko ahdas paikka...
  7. No niin nyt on jarrulevyt irrotettu ja putsattu taustat huolella...ei vaikutusta tärinä jatkuu... Tutkin alatukivarren puslia, heiuttamalla ja renkaaseen hieman kämmenellä lyömällä tuntuivat aika löysille. Tilasin oitis futurez kaupasta violetit uretaanipuslat. Jospa loppuviikosta pääsisi vaihtamaan nuo ja testaamaan.
  8. Olen miettinyt noiden polypuslien hankkimista. Mistä ootte noita hommannu miniin?
  9. Kiitos vinkistä. Tuo täytyy tutkia joku ilta kun on aikaa... Onko näissä miten ollu puslaongelmia? Itsellä joskus bmw täristi samaan tyyliin ja loppu etummaisten alatukivarsien puslanvaihdolla. Muuten on kyllä hymy korvissa kun tällä päristelee :D .
  10. Tuli hankittua ensimmäinen mini tähänkin talouteen. Ajattelin kysäistä täältä mistä mahtaa johtua lievä tärinä jarrutettaessa? Jarrulevyt ja palat ovat uudet joten en heti usko että niissä olisi vikaa? Muuten auto tuntuu hyvälle ajossa.
×
×
  • Luo uusi...