Jump to content

Mini Cooper navigaattorin päivitys


S.N

Recommended Posts

Eli oliskohan jollakin ohjeita että miten saan päivitettyä Minini navigaattorin. Auto on vuosimallia 2004. Kun menee menu/asetusnäkymään, niin oikeassa yläkulmassa lukee SW 4-1/30. Paljonko päivitys maksaisi? Vai saako ohjelman ladattua jostakin?

Link to comment
Share on other sites

Päivitys- ja kartta-DVD:t saa ladattua netistäkin (esim. piraattilahti), mutta virallisesti ne saa vain marmoritiskiltä. Tuolta saa tilattua epävirallisen version johon on valmiiksi modattu kameratolpat: http://www.bmwnavi.eu  En tosin löytäny tuolta mainintaa että tuleeko mukana molemmat karttalevyt... 2014 kartat on kahdella levyllä, ja Suomi on muiden itäblokin maiden kanssa kakkoslevyllä. :P Itse päivitys on simppeli homma, käyttää päivityslevyn navissa ja sen jälkeen uus karttalevy sisään.

 

Mä hommasin noi viimesimmät levyt vuodenvaihteessa, lisäsin karttalevylle kameratolpat, ja tein päivityslevylle pari pikku muutosta taustakuviin :) Voin laittaa lisäohjeita yv:llä jos kiinnostaa.

 

 

 
ufonavi_zps954a210b.jpg
 

eje8ydub.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...
18 tuntia sitten, juutasqsa kirjoitti:

Jatketaas tätä vanhaa ketjua. Ostimme 2007 Clubman Cooper S Italian tuontiauton. Kuinka tuohon saa viimeisimmät navigaattorin levyt (epävirallisetkin käy)?

Tämän ikäisessä lienee DVD-levyllinen navi? Eli tuoreimmat levyt saapi joko marmoritiskiltä ja huhujen mukaan jostain päin nettiä voi ladata DVD:lle poltettavat tiedostot tai ostaa esim. ebaysta valmiit. Kyseessä on MINI professional navigation update dvd 2019 ja tästä kolmen DVD:n päivityssetistä levyllä numero 3 on Suomi. Valmistajan tuotenumero 65902465036.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...