Jump to content

Mini Cooper navigaattorin päivitys


S.N

Recommended Posts

Päivitys- ja kartta-DVD:t saa ladattua netistäkin (esim. piraattilahti), mutta virallisesti ne saa vain marmoritiskiltä. Tuolta saa tilattua epävirallisen version johon on valmiiksi modattu kameratolpat: http://www.bmwnavi.eu  En tosin löytäny tuolta mainintaa että tuleeko mukana molemmat karttalevyt... 2014 kartat on kahdella levyllä, ja Suomi on muiden itäblokin maiden kanssa kakkoslevyllä. :P Itse päivitys on simppeli homma, käyttää päivityslevyn navissa ja sen jälkeen uus karttalevy sisään.

 

Mä hommasin noi viimesimmät levyt vuodenvaihteessa, lisäsin karttalevylle kameratolpat, ja tein päivityslevylle pari pikku muutosta taustakuviin :) Voin laittaa lisäohjeita yv:llä jos kiinnostaa.

 

 

 
ufonavi_zps954a210b.jpg
 

eje8ydub.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...
18 tuntia sitten, juutasqsa kirjoitti:

Jatketaas tätä vanhaa ketjua. Ostimme 2007 Clubman Cooper S Italian tuontiauton. Kuinka tuohon saa viimeisimmät navigaattorin levyt (epävirallisetkin käy)?

Tämän ikäisessä lienee DVD-levyllinen navi? Eli tuoreimmat levyt saapi joko marmoritiskiltä ja huhujen mukaan jostain päin nettiä voi ladata DVD:lle poltettavat tiedostot tai ostaa esim. ebaysta valmiit. Kyseessä on MINI professional navigation update dvd 2019 ja tästä kolmen DVD:n päivityssetistä levyllä numero 3 on Suomi. Valmistajan tuotenumero 65902465036.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...