Jump to content

Kynnyslistan tarra uuteen?


eerola

Recommended Posts

Onko vinkkiä, mistä saisi Miniin kohtuullisella hinnalla kynnyslistojen koristetarrat? Siis ne jotka ovat englanniksi "door sill trim" ja saksaksi "Einstiegsleisten".  Clubmanistamme ovat molempien puolien kynnyksien päällä olevat tarrat vähän nuhjaantuneet ja mieleni tekisi päivittää ne siisteihin.

 

Aika suolaisen hintaisia tarroja nuo vain näyttävät olevan ja R55 tuntuu vielä rajoittavan saatavuutta osaltaan lisää... ...jos hinta menee pöhköksi, alkaa melkein houkuttaa siirtyä täyteen älyttömyyteen ja hommata samalla valaistut.

 

JCW-logot olisi kiva olla. Tai sitten jotain, millä ei ole mitään tekemistä auton tyyppimerkinnän kanssa. Vaikkapa semmoinen pieni unionjack.

 

Koska kyseessä on alumiinitarrateippi (tai joissain tapauksissa ei edes alumiininen), olisiko jossain firmaa joka tekee tuollaisia kun antaa mitat?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Löysin vihdoin etsimäni! Race Foxx toimitti Miniin uudet JCW-listat. Racefoxxin lsitat eivät olleet aivan täsmälleen alkuperäislistojen mukaiset, mutta tuumin että kun vertailukohta ei ole ihan vieressä asialla ei ole väliä.

 

Mielestäni Racefoxxin hinta oli hyvä ja postitus oli nopea. Lisäksi asentaessani uusia listoja yllätyin positiivisesti: Race Foxx oli tehnyt listat merkittävästi alkuperäistä paremmasta materiaalista. Uudet koristelistat olivat huomattavasti alkuperäistä vahvempaa materiaalia ja ne oli leikattu tarkemmin asennuspaikan muotoon (listojen kulmat eivät ole 90-asteisia). Pisteet saksalaiselle Internet-kaupalle!
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...