Jump to content

Minille väri?


pensseli69
 Share

Recommended Posts

Old English ei kai ole ihan valkoinen ainakaan,vähän sellainen likaisenvalkoinen,taittaa vähän tumman suuntaan.Ainakin joskus väriliuskoja katselleena.

Punainen väri tottakai pitää olla Maranellon suunnalta "Rosso Corsa" kun siellä tuli käytyä juuri!!!Mahtava paikka,hieno museo!   :)

Link to comment
Share on other sites

Ju karttalehti oli kädessä ja molemmat ovat vanhoja värejä eli ns. "likaisia" verrattuna nykyväreihin. WT3 on hivenen keltaisempi kuin WT4. Se että missä väri muodossa niitä saa tänäpäivänä onkin toinen juttu kun nuo väri tehtaan päivittävät näitä vanhoja värejä uusiin maalilaatuihin aika nihkeesti.

Link to comment
Share on other sites

Tuossa mun minissä katto ja raidat on old english white: http://www.netikka.net/miihcars/images/galleria_2_3.JPG  sitä pari vuotta sitten sai ns.raskaskonemaalina,joka on halvempaa mutta aivan hyvää maalia ja ainakin kiiltää ja on helppo maalata.....

 

Itte vetääsin perus ferrarin punaisen joskus ollu sen värinen starletti ja ikävä on autoa....ja väriä.... :)  http://www.netikka.net/miihcars/images/autot4.JPG

Link to comment
Share on other sites

Automaalamoissa-kaupoissa on liuskoja joista selviää värikoodin numero.Tuosta "Rosso Corsa" väristä sen verran että alkuperäinen aikas tumma-melkein liiankin.Siitä on tullut sittemmin vaaleampia painoksia.Näki hyvin värin "kehityskaaren" käydessä Maranellossa alan museossa.  ;D Kannattaa myös katsella noiden pärrien värejä,niissä on tosi siistejä sävyjä! Yleensä niissä on lisäksi kaikenmaailman siruja seassa tekemässä lisäefektiä.

British Racing Green sävykin alunperin tosi tumma-Jaguarin sävyissä löytyy uusittu väri nyt tosi siistinä helmiäispainoksena!  ;)

Link to comment
Share on other sites

Kuten tuolta edellä olevasta linkistä näkyikin, se Minin oma punainen värihän on RD9 eli Tartan red. Sillä siis 60-luvun Cooperit oli maalattu. On tietenkin maku asia, onko se sitten riittävän punainen kunkin mieltymyksiin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...