Jump to content

Mini 1000 vm. -88 ja korin korjausta


Juge

Recommended Posts

Heps!

Tuli tuossa eilen autotallissa tilanne eteen että meidän vanhasta Ministä on ruoste tehnyt tehtävänsä edessä lokasuojien alareunoille, siis se kohta jossa lokasuoja yhdistyy auton lattiaan ja siitä ylöspäin. Apparin puolella varmaan 15 neliösentin kokoinen pala pitää uusia ja kuskin puolella meni ruuvari läpi. Eli hitsausta tiedossa...

 

Joku edellisistä omistajista oli tehnyt tosi hyvää työtä kun kaksi, toinen noin 5 neliösentin ja toinen vielä suurempi, kokoinen pellin pala oli laitettu kiinni vain kahdella hitsikikillä ja sitten jotain samperin muovimaista massaa päälle että näyttää hyvältä... >:(  Aivan sattumalta löysin mätäpaikan, kun satuin kattomaan apparin maton alle ja ihmettelin mitäs hiekkaa tänne on tullu ja mistä... vielä vuosi sitten sitä ei siellä ollut.

 

Koitin jo etsiskellä Minisparekselta josko siellä olisi ollut jotain valmista palaa ko. kohtiin, mutta ei ollut... tai en ainakaan löytänyt. Kokonaisia pohjapaloja ja kaikkea muuta mutta en löytänyt noihin kulmiin valmiita tarvikeosaa.

 

Tietäiskö joku täällä olisko jollain mahdollisesti ko. paikkoihin valmiita tarvikepaloja? Helpottaisi vähän tuota korjaushommaa... Jos ei niin sitten pitää hakea pelliä peltikaupasta ja ite muotoilla palat :)

 

Entäs takana, takapenkkiläisten säilytyslokeroiden "pohjalla", sielä on jokin jännä rakennelma joka jossain vaiheessa vaatii uusintaa. Olisko sinne valmiita paloja kenellään?

 

Tuli jo haaveiltua että tilaisi Minisparekselta kokonaan uuden korin luukkuineen päivineen... :D tulis ainaki ruosteeton :) Mutta kun summan laittoi valuuttamuunnin.comiin, piti miettiä uudelleen... :D

Link to comment
Share on other sites

Moro

 

Somerfordminillä olis tarvikekorjauspalat noihin http://www.somerfordmini.co.uk/eshop/index.php?main_page=page&id=6&chapter=1

Itse korjasin omasta ministä noilla osat nro.51 ja 65 paloilla.

Tuossa oman paikkausta http://personal.inet.fi/koti/harraste_autot/mini_dscn2940.jpg

 

Säilytyslokeroiden pohjat voi korjata joko tekemällä itse palat tai leikata lattiapalasta sopivat.

T.Juha

Link to comment
Share on other sites

Tuli tilattua Minisparekselta peltiosia tähän Miniin.

 

Yllätys oli kun PO25 -postikulut yli kaksinkertaistuivat verrattuna 28 puntaan.

 

Viimeksi tammikuussa tilasin Sparekselta Stage 1 Kitin jonka paino oli 14kg. Nyt tilasin floor paneja ja sillsejä, yhteenlaskettu paino oli vähän reipas 17kg ja PO25 postikulut olivat yli 58 puntaa.

 

Taulukosta katsoin että 20 kiloon asti saa tilattua tuolla 28 punnalla.

 

Onko kukaan tilannut Sparekselta peltiosia? En ole vielä tämän aamuiseen tiedusteluuni saanut vastausta Sparekselta että miksi nämä postikulut yli kaksinkertaistuivat kun peltiosia tilasin.

 

Vaikuttaako PO25 -summaan myös paketin muoto? Stage 1 Kit oli tosi pitkä paketti mutta leveys ja korkeus oli ehkä 40cm x 20cm. Nyt en sitten tiedä että minkä kokoisessa paketissa noi floor pan:it ja sillsit tulee...

Link to comment
Share on other sites

Jees, tuossa päivän mittaan sainkin sieltä vastauksen jossa sanottiin "final volumetric weight".

 

No mutta eikun oottelemaan peltiosia... Sitä ennen sisustan purkua tiedossa...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...